Workshop Google Adwords (SEA)

Datum: 15 oktober 2020
Spreker: Dennis Mickers, eigenaar Douro Media
Kosten: Alleen te koop als drieluik via www.babbage.nl/drieworkshopsonlinemarketing
Locatie: Babbage Company, Amsterdam

In de Workshop Google Adwords van Dennis Mickers van Douro Media verkrijg je praktisch inzicht in hoe je via Google Adwords de zichtbaarheid en vindbaarheid van je website kunt vergroten en online klanten kunt bereiken. Concreet wordt duidelijk hoe je een campagne kunt starten en kunt optimaliseren, om een zo effectief mogelijke Google Adwords campagne te verkrijgen.

Wat kun je verwachten?

  • Je verkrijgt inzicht in de werking van het Google Adwords mechanisme;
  • Je verkrijgt basis kennis over Google Adwords, zodat je zelf Google Adwords accounts kunt opzetten en inrichten;
  • Je verkrijgt inzicht in het selecteren van de juiste zoekwoorden en het implementeren ervan per campagne en/of advertentiegroep;
  • Je kunt de belangrijke Google Adwords activiteiten meetbaar maken en interpreteren;
  • De workshop wordt gebaseerd op een aantal - door Dennis gekozen - Google Adwords accounts van de deelnemers. Voor een gereduceerd tarief kan er een adviesrapport geschreven worden. Dit kan besproken worden op de avond zelf.

Voor wie bedoeld?

De workshop is geschikt voor professionals welke vanuit praktisch oogpunt meer inzicht wensen te verkrijgen in Google Adwords. Dit om het rendement en de effectiviteit van de Google Adwords campagne te doen vergroten. Voorkennis van Google Adwords is niet noodzakelijk.

De spreker

Dennis Mickers is eigenaar en trainer van Douro Media, een specialist in online marketing. Dennis is afgelopen 7 december 2017 door het online trainingsplatform Springest uitgeroepen tot Beste Marketing Opleider van Nederland 2017 en biedt ook een uitgebreide Google Adwords training aan.

Programma

18:30 - 19:00 uur Ontvangst met een drankje en een snack
19:00 - 21:30 uur De workshop (pauze tussendoor)
21:30 - 22:00 uur Afsluiten met borrel

Drie workshops Online Marketing Aanbieding!

Dennis geeft drie Online Marketing workshops in onze Babbage Academy: Google Analytics (16 april), Google Adwords - SEA (23 april) en Zoekmachine optimalisatie - SEO (30 april). Schrijf je in voor alle drie de workshops en betaal er maar twee!

Wil je gebruik maken van de aanbieding, dus inschrijven voor alle drie de workshops en er maar twee betalen? Schrijf je dan hier in voor de Online Marketing aanbieding! Hieronder kun je je inschrijven voor de losse workshop.

Inschrijven Google Adwords

inschrijven

Alleen te koop als drieluik via deze link.

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.