Kennis delen

Babbage Academy organiseert sinds 2009 masterclasses en workshops voor marketing-, communicatie- en online professionals. Een gevarieerd aanbod, inspelend op de trends uit het vak. De workshops en masterclasses worden gegeven door zowel vooraanstaande sprekers en trainers uit het vakgebied, als door professionals en opdrachtgevers om best practices te delen. Ook werken we samen met opleidingsinstituten zoals SRM en brancheorganisaties zoals Logeion. Babbage Academy kent verschillende instapniveaus en een deel van ons programma aanbod is NIMA geaccrediteerd.

Heb je vragen over het programma of over je inschrijving?

Neem contact op

Workshop Crisiscommunicatie in het Social Media tijdperk

Iedere communicatieprofessional krijgt wel eens te maken met een crisis. En dan telt nie tmeer wat je de afgelopen twintig jaar hebt opgebouw als organisatie of merk, maar hoe je vandaag omgaat met deze situatie en het probleem van jouw crisis. Een crisis vraagt om een andere manier van communicatie. Dat is wat deze workshop je biedt.
5 november 2020
Babbage Company, Amsterdam

Workshop Creatieve Communicatiestrategieën

Wegens succes organiseren wij nog een keer de Workshop Creatieve Communicatiestrategieën door Wil Michels. Een mooie gelegenheid om je eigen communicatievraagstuk eens in een ander licht te bezien!
10 november 2020
Rosarium, Amsterdam

Workshop Communicatie bij de Overheid

Bij de overheid werken betekent werken onder een vergrootglas. Communicatieadviseurs van gemeenten, provincie, waterschappen en de rijksoverheid werken aan zaken die ertoe doen in de samenleving. Beleid dat mensen raakt.
19 november 2020
Babbage Company, Amsterdam

Masterclass Werken als Communicatieadviseur bij de Overheid

Werken voor de overheid vereist gerichte kennis over overheidscommunicatie. Deze Masterclass leer je onder andere wat de rollen zijn voor communicatierofessionals binnen de overheid, je leert van bestaande overheidscampagnes en je leert wat de rol van Factor C is. De training Werken als Communicatieadviseur bij de Overheid is een iniatief van Babbage Company en SRM
start 10 december 2020 (3 dagen)
SRM

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.