De kracht van verhalen in crisistijd

Regina van de Berg

Kijk hier het webinar terug!

Datum: 21 april 2020, 11.00 uur. 
Spreker: Annemijn Niehof
Kosten: gratis toegankelijk
Locatie: thuis, webinar

Wat kun je verwachten?

De Babbage Academy gaat online! Veel van onze workshops zijn verplaatst naar het najaar, daarom gaan we nu digitaal! We willen je graag uitnodigen voor onze allereerste webinar 'De kracht van verhalen in tijden van crisis'.

In tijden van crisis is er meer behoefte aan verbinding, saamhorigheid en empathie. Juist nu is het belangrijk dat je als organisatie je verhalen goed vertelt. Annemijn Niehof, expert storytelling, laat in deze webinar zien hoe je door het vertellen van verhalen verbindt en een gezicht geeft aan je bedrijf. Annemijn heeft de afgelopen 20 jaar verschillende televisiesprogramma's gemaakt voor de publieke omroepen. Daarnaast heeft zij gewerkt bij programma's als The Oprah Winfrey Show, Jinek en Vinger aan Pols. Daardoor weet zij goed hoe je verhalen vertelt en hoe je daarmee impact hebt. Niet alleen tijdens, maar ook na de crisis. #StayInReachOut.

Terugkijken?

Kijk hier het webinar terug. 

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.