Workshop Mediatraining

Silvie de PeijperDatum: Najaar 2020
Spreker: Silvie de Peijper 
Kosten: 99,- euro excl. BTW, incl. drankjes en snacks
Locatie: Babbage Company, Amsterdam

Wat kun je verwachten?

In deze workshop ga je zien en ervaren hoe je zelf de regie kunt pakken (en houden!) op het verhaal dat jij te vertellen hebt. Ook – juist – als het om een lastig interview gaat. Je zult merken dat je lastige vragen van een journalist niet uit de weg hoeft te gaan maar juist kunt aangrijpen om jouw verhaal naar voren te brengen. Theorie, meekijken en zelf ervaren worden in de workshop afgewisseld. Na deze workshop heb je inzicht in hoe je steviger in een interview kunt staan én hoe je de ander daarin kunt begeleiden.

Voor wie bedoeld?

Voor (beginnende) persvoorlichters, woordvoerders en communicatieadviseurs die journalisten te woord staan en/of anderen daarin begeleiden. En voor iedereen die dat wil doen, maar het lastig vindt.
 

De workshopleider

Silvie de Peijper geeft mediatraining, is woordvoerder en specialist in crisiscommunicatie. Ze verzorgt media/presentatie/interviewtrainingen voor politici, topambtenaren, woordvoerders en bestuurders. Zij biedt daarnaast ook individuele coach/leertrajecten.

Programma

18:30 - 19:00 uur Ontvangst met een drankje en een snack
19:00 - 21:30 uur Workshop Mediatraining (pauze tussendoor)
21:30 - 22:00 uur Afsluiten met borrel

Inschrijven voor de Workshop

inschrijven
Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.