Smartphone video als een pro!

Pelpina

Digital workshop 'Smartphone video als een pro!'

 

De Babbage Academy gaat online! Veel van onze workshops zijn verplaatst naar het najaar, daarom gaan we nu digitaal! We willen je graag uitnodigen voor ons digitale workshop 'Smartphone video als een pro!"

Maak snel en eenvoudig effectieve video's met de camera die je altijd bij je hebt! Nog nooit is het zo makkelijk geweest om snel video's te maken. Op je smartphone kan alles: filmen, editen en publiceren. In deze praktische korte online workshop leert ervaren spreker, TV presentatrice, livestream host en producer Pelpina Trip je hoe je een professionele video maakt met je smartphone. Van videoplan(netje) tot filmtechnieken, het praten voor een camera, en uiteraard handige apps om snel mee te editen (en bijvoorbeeld automatisch te ondertitelen).  Het enige wat jij nodig hebt: een opgeladen telefoon met wat filmruimte!

Bekijk hier de workshop terug!

Meer weten?

Meer weten over de digitale workshop? Lees het hier terug in onze blog

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.