Masterclass Super Social

Elja DaaeDatum: 26 september 2019
Spreker: Elja Daae 
Kosten: € 99,- excl. BTW, incl. drankjes en snacks
Locatie: Babbage Company, Amsterdam

Vrijwel ieder bedrijf is actief op social media. Als redacteuren, content managers en online specialisten zorgen we dag in dag uit voor de social strategie, tactiek en de content. We analyseren cijfers en proberen iedere keer opnieuw onze kanalen te vullen. Maar vullen en analyseren is niet langer genoeg. Gebruikers zijn steeds lastiger te bereiken en te boeien; de concurrentie neemt alsmaar toe; advertentiekosten stijgen en social algoritmes worden steeds ingewikkelder. Dus hoe zorg je in 2019 nog voor organisch bereik?

Wat kun je verwachten?

In deze masterclass ’Super social’ komen we in sneltreinvaart tot de kern van de vraag: wat maakt een bedrijf succesvol op social media? Je krijgt antwoord op vragen als: Welke elementen zijn van doorslaggevend belang? Aan welke knoppen moet je draaien voor betere organische resultaten? Wat zijn andere bedrijven aan het doen en wat vooral niet? En wat betekent dat voor jou, als jij verantwoordelijk bent voor social media content?

Aan het einde van deze masterclass heb je nieuwe inspiratie opgedaan maar vooral ook een frisse blik op wat er nodig is om social media écht succesvol in te zetten vanuit zakelijke doelstellingen.

Voor wie bedoeld?

Deze masterclass is interessant voor iedereen die verantwoordelijk is voor de social media kanalen van een organisatie of dagelijks bezig is met het aanleveren van content voor die social media kanalen.

De spreker

Elja is spreker, trainer en auteur op het vlak van online content en social media. (niet geheel) Toevallig is dat ook haar passie, dus dat komt goed uit. Ze schreef het boek Super Social. Daarnaast is ze een fanatieke blogger en de oprichter van twitterchat #blogpraat.

Programma

18:30 - 19:00 uur Ontvangst met een drankje en een snack
19:00 - 21:30 uur Masterclass (incl. pauze)
21:30 - 22:00 uur Afsluiten met borrel

Inschrijven voor de Masterclass

inschrijven
Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.