Workshop Google Analytics

Datum: 8 oktober 2020
Spreker: Dennis Mickers, eigenaar Douro Media
Kosten: Alleen te koop als drieluik via www.babbage.nl/drieworkshopsonlinemarketing
Locatie: Babbage Company, Amsterdam

Google Analytics, dé tool om inzicht te krijgen over de bezoekers van je website. Door de statistische gegevens op een effectieve wijze te analyseren kun je hierop inspelen om zo je online marketingdoelen te verhogen. Maar hoe zet je deze tool effectief in?

In de Workshop Google Analytics verkrijg je praktisch inzicht in de meest belangrijke rapporten. Concreet wordt aangedragen hoe en welke statistieken je dient te analyseren, zodat je opgedane inzichten direct toe kunt passen in het verhogen van de conversie van je website.

Wat kun je verwachten?

  • Je verkrijgt basis kennis over Google Analytics, zodat je zelf Google Analytics accounts kunt opzetten en inrichten;
  • Je verkrijgt inzicht in het interpreteren van statistieken en leert ze omzetten in concrete actiepunten;
  • Je kunt belangrijke online marketing activiteiten meetbaar maken en interpreteren;
  • Je kunt de belangrijke KPI’s van je website inzichtelijk maken en interpreteren via doelen en trechters;
  • Op basis van grondige statistische analyses leer je kansen ontdekken, zodat je het rendement van je website kunt verhogen.
  • De workshop wordt gebaseerd op een aantal - door Dennis gekozen - Google Analytics accounts van de deelnemers. Voor een gereduceerd tarief kan er een adviesrapport geschreven worden. Dit kan besproken worden op de avond zelf.

Voor wie bedoeld?

De workshop is geschikt voor professionals welke vanuit praktisch oogpunt meer inzicht wensen te verkrijgen in Google Analytics. Dit om het rendement en de effectiviteit van de website en online marketing campagnes te doen vergroten. Voorkennis van Google Analytics is niet noodzakelijk.

De spreker

Dennis Mickers is eigenaar en trainer van Douro Media, een specialist in online marketing. Dennis is afgelopen 7 december 2017 door het online trainingsplatform Springest uitgeroepen tot Beste Marketing Opleider van Nederland 2017 en biedt ook een uitgebreide Google Analytics training aan.

Programma

18:30 - 19:00 uur Ontvangst met een drankje en een snack
19:00 - 21:30 uur De workshop (pauze tussendoor)
21:30 - 22:00 uur Afsluiten met borrel

Drie workshops Online Marketing Aanbieding!

Dennis geeft drie Online Marketing workshops in onze Babbage Academy: Google Analytics, Google Adwords - SEA en Zoekmachine optimalisatie - SEO. Schrijf je in voor alle drie de workshops en betaal er maar twee!

Wil je gebruik maken van de aanbieding, dus inschrijven voor alle drie de workshops en er maar twee betalen? Schrijf je dan hier in voor de Online Marketing aanbieding! Hieronder kun je je inschrijven voor de losse workshop.

INSCHRIJVEN GOOGLE ANALYTICS


Alleen te koop als drieluik via deze link.

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.