Masterclass Agile Strategisch Communicatie Frame (VOL)

Datum: Donderdag 5 oktober 2017 
Spreker: Betteke van Ruler, emeritus hoogleraar corporate communicatie en communicatiemanagement aan de Universiteit van Amsterdam
Kosten: 150,- euro excl. BTW, incl. de vernieuwde uitgave van het boek 'Het Strategische Communicatie Frame', drankjes en snacks
Locatie: Babbage Company, Amsterdam

De workshop is helaas vol.

“Een goede strategie is van cruciaal belang, maar de ontwikkeling ervan moet sneller en interactiever. Op dikke rapporten en tijdrovende processen zit niemand te wachten. Het gaat om de essentie, om het antwoord op de vraag hoe jij het verschil gaat maken.”

In deze masterclass gaat Betteke uitgebreid in op het "Agile Strategisch Communicatie Frame". Het is een praktische methode die je helpt om de juiste keuzes te maken. Keuzes die belangrijk zijn voor jouw organisatie, klant of project. Het schrijft niet voor wat je moet doen of welke strategie de beste is. Die keuzes maak je zelf. De methode helpt je om de beste keuzes te maken.

Het Frame bestaat uit acht bouwstenen en dwingt je na te denken over jouw visie op communicatie, over je doelen en over hoe je die doelen wilt gaan realiseren. Het maakt inzichtelijk waar je naartoe werkt en of je nog steeds met de goede dingen bezig bent. Als een van je keuzes niet meer relevant blijkt te zijn heeft dat meestal gevolgen voor je andere keuzes. Strategievorming is een dynamisch proces dat voortdurend aandacht behoeft.

Wat kun je verwachten?

In deze masterclass maak je kennis met Het Agile Strategisch Communicatie Frame en de acht bouwstenen. Je oefent met het Frame en Betteke vertelt over de ontwikkelingen in het communicatievak en geeft haar visie op wat vandaag de dag nodig is om uit te blinken. Je gaat met nieuwe ervaringen, inspiratie en energie naar huis.

Voor wie bedoeld?

Deze masterclass is voor alle communicatieprofessionals (elk niveau) die het oude communicatieplan zat zijn en willen experimenteren met nieuwe manieren van werken.

De spreker

Betteke van Ruler is emeritus hoogleraar Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft een lange carriere achter de rug, eerst als communicatieprofessional, daarna als docent communicatie in het hbo en sinds 1996 als wetenschapper. In de loop van de tijd heeft zij talloze boeken en artikelen gepubliceerd over het communicatievak.

Bij inschrijving van de workshop, krijg je van ons de vernieuwde versie van het boek Het Strategisch Communicatie Frame. Drie jaar na het verschijnen van het boek zijn er al meer dan vijfduizend exemplaren verkocht. De 4e herziene druk is verrijkt met ervaringen van 25 professionals. Zij delen hun ervaringen met het Frame en geven de lezer handige tips & tricks. Lees onder meer hoe NS, Hogeschool van Rotterdam, Brink Groep, ING, Hogeschool Rotterdam, Rijkswaterstaat, Kamer van Koophandel en Gemeente Zevenaar het model voor zich hebben laten werken.

Programma

18:30 - 19:00 uur Ontvangst met een drankje en een snack
19:00 - 21:30 uur Theorie & oefening (pauze tussendoor) 
21:30 - 22:00 uur Afsluiten met borrel

Speciale Babbage Aanbieding

Wanneer je je inschrijft voor deze masterclass, krijg je € 250,- korting voor de 2-daagse masterclasses van de Van Ruler Academy. Schrijf je in via de inschrijfknop onderaan, dan krijg je de kortingscode gemaild.

Meer info over Masterclasses van Betteke? Kijk op www.vanruleracademy.nl.

Inschrijven

De workshop is helaas vol.
Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.