Juist in crisistijden is het belangrijk een verhaal te vertellen

Het is belangrijk met elkaar in contact te blijven, juist nu. Daarom organiseerden wij in plaats van onze reguliere Babbage Academy voor het eerst een webinar via Zoom over een onderwerp dat heel bruikbaar is in deze tijden van crisis: storytelling. Annemijn Niehof vertelde hierover specifiek voor communicatieprofessionals. 

Annemijn vertelde over het belang van het vertellen van een verhaal en hoe je dat het beste kan doen. Ze gaf aan dat gevoel een belangrijke rol speelt bij het maken van beslissingen en dat een goed verhaal daarop inspeelt.

Zij benadrukte dat het belangrijk is een verhaal te hebben, juist in crisistijd. Met een verhaal kun je jouw kracht, maar ook jouw zwaktes laten zien en dit wekt vertrouwen bij de ontvanger. Storytelling maakt je boodschap menselijker en dat zorgt voor de verbinding die we juist nu nodig hebben.

Voor verbinding speelt non-verbale communicatie een belangrijke rol, video en beeld zijn heel belangrijk om de boodschap te ondersteunen (maar liefst 93% van non-verbale communicatie blijft hangen!)

Kon je er niet bij zijn? Of wil je het webinar nog een keer zien? Het webinar en de antwoorden op de chatvragen zijn hier te downloaden. 

Je kunt gebruik maken van Annemijn haar aanbod 'Online cursus 1 op 1'. Annemijn biedt iedereen die het webinar heeft bekeken het volgende aan:

  • Drie online coachingssessies
  • Vinden, vormgeven en vertellen
  • Blauwdruk voor al je verhalen
  • Gelijk in te zetten voor jouw doel
  • Voor jullie: €275,- i.p.v. €600,-
  • Wegens succes verlengd! Je kunt je aanmelden voor deze actie tot vrijdag 24 april, 17.00 uur. 

Ben je hierin geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar info@annemijn-niehof.nl of naar info@babbage.nl, dan zorgen wij dat het bij Annemijn terecht komt. 

Wij vonden het heel leuk om dit te organiseren en wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van de volgende! Blijf op de hoogte van de Babbage Academy via e-mailLinkedIn of houd onze Academy agenda in de gaten!  

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!