Overname update: bijpraten met Lieke & Monique

Twee weken geleden heeft Babbage Company recruitment- en trainingsbureau De Redactie overgenomen. In een interview met Logeion vertellen directeur Lieke Severijns en managing consultant Monique van Vliet over de overname, bespreken zij trends in de kwaliteiten van marketing- en communicatieprofessionals, en het belang van kennisontwikkeling en -deling in het communicatievak. Lieke: "Een absolute must is vertrouwen en openheid: 1 + 1 wordt 3, daar gaan we voor!” Het hele interview lees je hier!

 

Maak kennis met De Redactie Trainingen
Werk je als redacteur, tekstschrijver of communicatieprofessional? Van content maken tot content beheren, van SEO tot conversie, van visual content tot teksten voor social media, je moet het allemaal in de vingers hebben. Met een praktijkgerichte training van De Redactie loop je weer vooruit op de veranderingen in je vakgebied. 

Wil je kennismaken met de trainingen van De Redactie? Dat kan! Volg bijvoorbeeld de training SEO teksten schrijvenOnline redactie of Schrijfcoach. De trainingen lopen snel vol, dus meld je vandaag nog aan!

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!