Workshop Customer Insights

Datum: Donderdag 9 november 2017
Spreker: Christiaan Pothoven, EarlyBridge
Kosten: 99,- euro excl. BTW, incl. drankjes en snacks
Locatie: Babbage Company, Amsterdam

In deze workshop krijgt u inzicht hoe u klantinzichten kunt verzamelen om de emotionele reis van de klant inzichtelijk te maken.

Customer insights zijn belangrijk om de klantrelatie te begrijpen, te beïnvloeden en te managen. Hoe weet je wat er speelt bij de klant? Welke klantemotie is er en wat zit daar achter? Hoe haal je onbewuste behoeftes en angsten naar boven? En wat kan je hiermee? Customer insights verzamelen is een essentiële stap bij customer journey mapping en het ontwikkelen van nieuwe proposities, producten en/of diensten. Maar hoe pak je het aan en waar begin je?

Wat kun je verwachten?

Tijdens de workshop Customer Insight maak je kennis met de afwegingen die je kan maken om de juiste methodiek te kiezen. Vervolgens wordt aan de hand van enkele cases en voorbeelden uitgewerkt hoe de methodieken werken en wat je ermee kan. Het is een workshop die vooral praktische inzichten geeft om de theorie te vertalen naar de praktijk gericht op zowel B2C als B2B.

Voor wie bedoeld?

Deze workshop is bestemd voor professionals die inzicht willen krijgen hoe customer insights verzamelt, wat de overwegingen zijn en hoe je de uitkomsten effectief in kan zetten.

De spreker

Earlybridge

Christiaan Pothoven is mede-oprichter van EarlyBridge, een bureau dat gespecialiseerd is in verandermanagement en customer experience. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in CRM en direct klantcontact. Christiaan adviseert bedrijven in klantgerichte strategieën en het vertalen van nieuwe concepten naar de praktijk. Daarnaast begeleidt Christiaan veel klantinzicht trajecten en voert diepte interviews uit zowel in B2C als B2B omgeving.

Programma

18:30 - 19:00 uur Ontvangst met een drankje en een snack
19:00 - 21:30 uur Theorie & praktijk (pauze tussendoor)
21:30 - 22:00 uur Afsluiten met borrel

Inschrijven

 

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.