Detachering via Babbage

Ben je op zoek naar flexibiliteit, afwisseling en spreekt het werken in projecten je aan? Lijkt het je interessant om verschillende (digital) marketing, communicatie en/of online projecten te doen zonder dat je je officieel hoeft te registeren als ZZP-er? Voor al onze interim vacatures is het mogelijk om op basis van detachering ingezet te worden.

Op deze manier kan jij - vanuit een projectdienstverband bij Babbage Company - werken aan mooie projecten bij verschillende opdrachtgevers uit ons omvangrijke netwerk. Bij detachering kom je voor de duur van het project bij ons in dienst. Wij zorgen voor een marktconform maandsalaris, een reiskostenvergoeding en - eventueel - een pensioenopbouw. Jij hoeft je geen zorgen te maken over KvK inschrijving, belastingen of verzekeringen.

Babbage Project Professionals

Naast een interim opdracht op basis van detachering, kun je je ook inschrijven voor de Babbage Project Professionals Community. Als onderdeel van deze community word je als eerste geïnformeerd over nieuwe projectvacatures en zoeken wij voor jou een passend project. Dus dé kans om gevarieerde werkervaring op te doen bij gerenommeerde bedrijven vanuit een dienstverband bij Babbage Company.

Coaching en begeleiding

Daarnaast word je begeleid door ons team. Als eerste heb je vast aanspreekpunt binnen ons team, de accountmanager van de betreffende opdrachtgever. Dat is een van onze consultants en/of recruiters. Met hem/haar heb je regelmatig contact over de voortgang en de inhoud van je project. Daarnaast is Sheralyn Bacas een belangrijk contactpersoon. Zij is als HR Adviseur binnen Babbage Company het aanspreekpunt voor alle contractuele zaken. Ook zorgen wij voor je verdere ontwikkeling als professional. Bijvoorbeeld door het organiseren van intervisiebijeenkomsten, zodat jij kunt sparren met collega’s. Tot slot houd jij via onze eigen Babbage Academy je kennis up to date.

De voordelen om als professional voor Babbage Company te kiezen

Babbage Company…

  • kent de marketing, communicatie en online markt als geen ander;
  • heeft een groot netwerk van opdrachtgevers in bijna alle branches;
  • kan hierdoor snel schakelen en de juiste match tot stand brengen;
  • is een betrokken gesprekspartner voor, tijdens en na het recruitmentproces;
  • heeft een scherp oog voor je competenties, passies en ambities;
  • kan je adviseren over je loopbaanmogelijkheden of portfolio-invulling;
  • biedt je her- en bijscholing via de Babbage Academy.

Meer weten?

Op onze Babbage Project Professionals-pagina lees je meer over de Community. Wil je graag aan de slag als project professional? Stuur je CV, motivatie en projectambities naar Carina Snaas. Heb je specifieke vragen over financiële en contractuele zaken? Ook Roos Suring staat je graag te woord en helpt je verder.

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.