Eline Looman - Marketingcommunicatieadviseur
E eline.looman@babbage.nl
T 020 441 47 07
LinkedIn

Eline heeft tijdens haar afgeronde Bachelor Media, Informatie en Communicatie haar hart verloren aan online media. Vooral YouTube kent geen geheimen meer voor haar. In haar tijd als Influencer heeft zij meer dan 12.000 abonnees voor haar weten te winnen. Daarnaast had zij in het jaar dat zij dagelijks vlogde, gemiddeld 80.000 views per maand. Naar eigen zeggen heeft zij dan ook meer in de praktijk van Google en YouTube geleerd, dan van haar studie.

Eline is als Marketingcommunicatieadviseur binnen Babbage Company verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van content en strategieën van de online mediakanalen (LinkedIn/YouTube/Twitter) bij Babbage Company. Daarnaast is zij ook verantwoordelijk voor de nieuwsbrieven en mailings en helpt zij graag mee met de workshops van Babbage Academy.

In haar vrije tijd speelt zij graag een potje voetbal, is geen karaokebar veilig voor haar en geniet ze volop van Amsterdam. Daarnaast houdt zij veel van reizen en van Instagramwaardig vegan food.
Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.