Eva Samplonius - Recruitment Consultant
E eva.samplonius@babbage.nl
T +31 (0)20 441 47 07
LinkedIn | Twitter

Eva heeft van kinds af aan al een grote liefde voor lezen en schrijven; maar bovenal van persoonlijk contact. Deze liefde hield gedurende haar studententijd stand, zo schreef ze artikelen voor een Universiteitsblad, voor een stichting en ook voor de studievereniging klom ze regelmatig in de pen.

Dat communicatie in veel meer vormen voorkomt dan via het ouderwetse pen en papier, leerde ze tijdens haar Bachelor Communicatiewetenschap. Na het afronden hiervan besloot ze zich te specialiseren op het gebied van bedrijfscommunicatie door de Master Corporate Communicatie. Per toeval rolde ze daarna het recruitmentvak in bij een grote speler op de Zuidas. Ze ontdekte al snel dat het vak van recruiter haar goed lag; ze miste echter de persoonlijke aanpak en tijd en aandacht die een opdrachtgever enerzijds en een kandidaat anderzijds verdient. Zo kwam ze recent bij Babbage Company terecht waar ze helemaal op haar plek is. Eva is verantwoordelijk voor zowel Interim als vaste posities, met name op het gebied van de Marketing & Online functies. Ook is zij communitymanager van de Babbage Internationals (zelf heeft zij ook een internationale achtergrond, o.a. gewoond in Kenia).

Eva is te herkennen aan haar bulderende lach en voorliefde voor slechte woordgrappen. In haar vrijetijd slaat ze graag een bal op het hockeyveld, maar ze kan ook erg genieten van tot rust komen met een goed glas wijn en een boek.

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.