Het is tijd voor jezelf!

Jitske LochtenbergDatum: Donderdag 12 oktober 2017
Spreker: Jitske Lochtenberg, coach van Droom naar Daad
Kosten: € 99,- excl. BTW, incl. drankjes en snacks
Locatie: Babbage Company, Amsterdam

Vind jij het als ondernemende vrouw met jonge kinderen soms lastig alle ballen in de lucht te houden? Tijd te maken voor jezelf? Tijd voor andere dingen dan je werk, de zorg voor je kinderen en het huishouden?

Wat kun je verwachten?

De workshop ‘Het is tijd voor jezelf’ is een praktische workshop waarin je inzicht krijgt in hoe je meer tijd kunt maken voor de dingen die jou energie geven. Je ontdekt hoe je een beter balans kunt vinden in alle rollen die je hebt. Hoe je meer tijd kunt maken voor jezelf. De oefeningen en gesprekken met andere ondernemende vrouwen leveren je daarnaast een berg inspiratie op. Je kunt het letterlijk zien als een avondje voor jezelf. Aandacht geven en tijd nemen voor jezelf om weer helder te krijgen hoe je naast moeder, partner en in je werk ook jezelf de aandacht kan geven die je verdient.

Voor wie bedoeld?

Voor ondernemende vrouwen met kinderen.

De sprekers

Jitske LochtenbergJitske Lochtenberg is trainer en coach bij van Droom naar Daad. Zij werkt met ondernemende vrouwen met jonge kinderen die weten dat er meer in ze zit dan ze er nu uithalen maar bij wie dit nog niet lukt. Omdat het lastig is het moederschap, het werk, het huishouden en ook nog tijd voor jezelf te balanceren. Jitske heeft zelf twee jonge kinderen en weet dus ook als ervaringsdeskundige hoe lastig het kan zijn om je dromen waar te maken terwijl je in de hectiek zit van een jong gezin.

Programma

18:30 - 19:00 uur Ontvangst met een drankje en een snack
19:00 - 21:30 uur De workshop (pauze tussendoor)
21:30 - 22:00 uur Afsluiten met borrel

Inschrijven

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.