Voor Professionals

Babbage Company is al 20 jaar de verbindende schakel in een hoogwaardig netwerk van ervaren marketing, communicatie en online professionals. Wij zijn een vertrouwde partner in recruitment en interim-management met een eigen visie op matching en altijd op zoek naar ervaren en gedreven professionals, zowel op managementniveau als op specialistisch of uitvoerend gebied.

Uiteraard kijken wij naar opleiding, vaardigheden, ervaring en competenties, maar de persoonlijke klik vinden we net zo belangrijk. Wij zijn een betrokken en deskundige gesprekspartner en werken voor een breed scala aan gerenommeerde organisaties met een gevarieerd aanbod aan vacatures en projecten.

Schrijf je in

Bij een vacature zoeken wij als eerste in ons eigen netwerk. Schrijf je daarom bij ons in. Geef hierbij duidelijk aan welke ervaring je hebt, waar je naar op zoek bent en probeer zoveel mogelijk gegevens, voorkeuren en wensen in te vullen. Dit stelt ons in staat je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je kunt je inschrijving vereenvoudigen door een koppeling met je LinkedIn-profiel te maken en/of je CV te uploaden.

Mijn Babbage

Wanneer je je bij ons inschrijft, maak je gelijk een profiel aan voor je persoonlijke Mijn Babbage-pagina. Hiermee kun je o.a. snel solliciteren, je profiel aanpassen en bijhouden wat de status is van een sollicitatie.

Heb je vragen over het inschrijven, onze vacatures of een ander onderwerp? Neem gerust contact op via 020 441 47 07 of mail naar info@babbage.nl. Wij helpen je graag verder!
Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.