Onze Business Partners

Wij werken langdurig samen met een groot scala aan bedrijven en organisaties. Van grote, internationale A-merken, beursgenoteerde bedrijven, non-profit organisaties tot MKB, startups en regionale en lokale overheden. Bij ons staat samenwerking en investeren in een duurzame relatie voorop.

Zie hier een overzicht van organisaties voor wie wij al geruime tijd preferred supplier zijn en wie er de afgelopen jaren regelmatig onze business partners zijn. 

Bent u op zoek naar een vaste manager, adviseur, medewerker of directe ondersteuning van uw project? Onze consultants helpen u graag. Bel ons op 020 441 47 07 of mail naar info@babbage.nl.

TESTIMONIAL

"Babbage Company is een deskundig recruitmentbureau met een heel fijn en toegankelijk team, die weet hoe ze de geschikte kandidaat voor Otentic Perfumes moeten vinden.

Zowel vooraf, tijdens als na de search is het contact met Iris en Monique heel prettig. Niet opdringerig, maar betrokken. Als je op zoek bent naar een recruitmentpartner op het gebied van (online) marketing en communicatie, dan raad ik Babbage Company zeker aan!"

- Heleen Beukers-Parson, Marketing Manager Otentic Perfumes

 

 

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.