Babbage Internationals

Ben jij een ervaren marketing, communicatie of online professional en spreek je native of near native Engels, Duits, Frans, Spaans en/of Chinees? Word dan onderdeel van onze Babbage Internationals community! Voor steeds meer multinationals, internationale bedrijven en/of startups zijn wij geregeld op zoek naar marcomprofessionals met internationale ervaring, zowel wel voor een vast dienstverband als voor interim-projecten.

Schrijf je in

Ben jij bilingual of native speaker? Spreek jij één of meerdere talen vloeiend en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan in bij onze Babbage Internationals community. Wanneer wij een functie zien die bij jou past, nemen we contact met je op om je uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek.

Meer weten?

Managing Consultant Monique van Vliet vertelt je graag meer over onze Babbage Internationals community.

Tip: Wij organiseren ieder jaar The International Summer Drinks! Een speciaal netwerkevent voor de Babbage Internationals.
Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits wiskundige, filosoof, uitvinder en werktuigbouwkundige die bekend werd als de ontwerper van de eerste geautomatiseerde, programmeerbare, mechanische rekenmachine, de voorloper van de elektronische computer.