Ambitie en cultuur Babbage Company

Onze ambitie

In de huidige dynamische en snel veranderende markt - waarin de vraag steeds complexer wordt en het aanbod steeds specialistischer - is Babbage Company de verbindende schakel in het netwerk van marketing, communicatie en online professionals.

Babbage Company denkt, groeit, en beweegt niet alleen mee, maar anticipeert ook op toekomstige ontwikkelingen. In deze markt willen wij onze top of mind positie behouden en vergroten. Als dé toonaangevende schakel in het netwerk van marketing, communicatie en online professionals en hun potentiele werk- of opdrachtgevers.

Cultuur

Binnen Babbage Company heerst er een gezonde dynamiek waar collega’s elkaar inspireren en uitdagen. Wij zijn een informele en professionele organisatie met een energiek en gedreven team dat gelooft in teamwork: alleen dan kom je tot de beste resultaten.

Ons team bestaat uit geïnteresseerde, betrokken en vakinhoudelijk sterke professionals met ambitie en ervaring. Er heerst een groot verantwoordelijkheidsgevoel en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Met jouw ideeën, kennis en ervaring heb je invloed op onze organisatie, koers, netwerk, resultaten en onze toekomst!
Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.