Professionals in the spotlights

Samenwerken met Babbage

Al ruim 20 jaar zijn wij de verbindende schakel in het netwerk van marketing- , communicatie,- en online professionals. Voor zowel junior, medior en senior professionals de passende opdrachten & functies. Dat zijn zowel interim-professionals (als zzp-er of via project- detachering), onze eigen pool Babbage-projectprofessionals (in vaste dienst werken voor verschillende werkgevers) en professionals op zoek naar een nieuwe vaste uitdaging. We stellen je graag een aantal van hen voor!

Lior SelaLior Sela - gedetacheerd bij de Gemeente Almere

"In de aanloop naar het gesprek met de gemeente dacht Babbage Company daarom met me mee over wat mij de juiste persoon voor deze opdracht maakte."

Lees het volledige interview met Lior!

Ursula de MolUrsula de Mol - interim professional bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag

"Babbage Company heeft een prima gevoel wat belangrijk is voor de opdrachtgever en geven dat, aan mij als kandidaat, uitstekend mee en we vertalen het samen naar de ‘hoe mijzelf te profileren’ bij de opdrachtgever."

Lees het volledige interview met Ursula!.

Victor de la VieterVictor de la Vieter - Senior Communicatieadviseur bij Omgevingsdienst Zuid-Holland

"Ik wist zelf ook niet toen ik zo jong was dat ik zo van afwisseling hield. Misschien is de overstap naar project-professional ook iets voor jou!"

Lees het volledig interview met Victor!


 

Testimonials over Babbage Company

We hebben vele professionals werken aan verschillende opdrachten. Check ook hoe zij de samenwerking met Babbage Company hebben ervaren in deze testimonials.
Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.