Contentmanagement Community
Locatie
heel Nederland

Ben jij een Webredacteur, Marketing Content Specialist of Tekstschrijver met passie voor het creëren van waardevolle content? En wil jij daarom graag op de hoogte blijven van vacatures en het laatste nieuws binnen dit vakgebied? Word dan lid van onze Webredactie en Contentmanagement Community, zowel voor vaste als interim (detachering) professionals!

Aansprekende content wordt steeds belangrijker, ook bij onze opdrachtgevers. We zijn daarom voor onze business partners regelmatig op zoek naar webredacteuren en/of contentspecialisten. Door je aan te melden voor deze community houden wij jou graag op de hoogte van alle nieuwe interessante vacatures, cursussen en workshops en de laatste nieuwtjes op het gebied van Webredactie en Contentmanagement.

Jij als professional hebt
  • een afgeronde HBO en/of WO opleiding op het gebied van Journalistiek, Communicatie en/of een opleiding op het gebied van digitale media;
  • werkervaring op het gebied van tekstschrijven, webredactie en/of content creatie;
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
Jij als lid van deze Community
  • wordt op de hoogte gehouden van de meest actuele en uitdagende functies;
  • wordt regelmatig geïnformeerd over de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en doelgroep;
  • krijgt 10% korting bij deelname aan onze events, workshops en masterclasses vanuit de Babbage Academy (on tour);
  • krijgt de mogelijkheid tot het uitbreiden van je eigen netwerk.
Wat vragen wij van jou?

Schrijf je in voor de Webredactie en Contentmanagement Community door hieronder te solliciteren inclusief motivatie, waarin je onder andere vermeldt of je geïnteresseerd bent in vaste of interim posities en welke aspecten jou aanspreken.

Heb je vragen over een webredactie- of content functies of over deze community? Of deel je graag je tips en kennis? Neem dan gerust contact op met Alissa Haasjes.

Contactpersoon
Thom van Houten
Public publish date
01.10.2018
Publish end date
30.11.-1