Sharing Knowledge

Babbage Academy has been organizing master classes and workshops for marketing, communication and online professionals since 2009. A varied range, responding to trends in the profession. The workshops and master classses are given by leading speakers and trainers from the field, as well as by professionals and clients to share best practices. We also work together with training institutes such as SRM and sector organisations such as Logeion. Babbage Academy has different entry levels and part of our program offer is NIMA accredited. 

Do you have any questions about our Babbage Academy ?

Contact us

Webinar Omgevingsanalyse door Keesjan Steverink

Wellicht is het voor jou organisatie juist nu extra belangrijk om te monitoren wat jouw positie is in je omgeving om proactief in te kunnen spelen op vraagstukken. Met een omgevingsanalyse breng je factoren in kaart waar je nog geen invloed op hebt, maar die wel een belangrijke rol spelen voor jouw organisatie. Tijdens dit webinar neemt Keesjan Steverink, expert Omgevingsanalyse, je mee in de wereld van omgevingsanalyses. Wat is een omgevingsanalyse, hoe maak je deze, wat zijn de beste tools en waar moet je in deze tijd extra op letten?
20 april 2021, online
Online (via zoom)

Webinar Kickass content voor social media

Drone dudes, selfie queens en filters wizards: kickass content ideeën voor social media Van quotes tot vlogs en van gifjes tot Stories: met deze contentvoorbeelden en tips van dé Instagram contentcreators van nu, wordt iedereen met een smartphone en creativiteit geïnspireerd om zelf leuke content te maken. Van de makers van Instaproof! Met grote interviews met bijzondere Nederlandse contentmakers en tips hoe je zelf aan de slag kunt. Tussen de interviews door vind je lijstjes (met toelichting) met apps voor het maken van gifjes, memes, stories, video’s, foto’s.
12 mei 2021, online
Online (via zoom)

Geavanceerde E-mailmarketing door Rudy Veraar

Voor elke profit en non-profit organisatie is het tegenwoordig steeds belangrijker om te communiceren en af te stemmen op hun klanten, partners, key-players en andere partijen in hun omgeving. E-mail is een instrument dat daarbij vaak wordt ingezet om iets gedaan te krijgen. Wil jij geavanceerde technieken leren kennen om meer te bereiken met je e-mail? Volg dan deze online training Geavanceerde E-mailmarketing door Rudy Veraar.
dinsdag 8 juni, 16.30, online via zoom
Online, via zoom

Online Workshop Factor C

Factor C bestaat al langere tijd en is op meer plaatsen en manieren doorontwikkeld. In het webinar Factor C leer je waar het vandaan komt en hoe het werkt. Ook maak je kennis met twee basiswerkvormen die helpen om een project of programma scherper in beeld te krijgen en vervolgens beter op anderen aan te kunnen sluiten.
woensdag 9 juni 2021
Rosarium, Amsterdam

Online Workshop Growth Hacking

Growth Hacking is een relatief nieuwe focus op het gebied van marketing, gericht op de groei van een bedrijf. Meer weten? Volg dit webinar!
dinsdag 29 juni, online, via zoom
Online, via zoom

Workshop Neuromarketing

Workshop over ons brein & marketing.
8 september 2021, Rosarium Amsterdam
Rosarium, Amsterdam

Masterclass Inclusie & Communicatie

Diversiteit zonder inclusie, dat werkt natuurlijk niet! In de workshop Inclusie & Communicatie leren de deelnemers hoe vanuit hun rol als communicatieadviseur te kunnen bijdragen aan inclusie op de werkvloer en inclusieve communicatie 'naar buiten', aan de hand van theorie, voorbeelden uit de praktijk van andere organisaties en enkele oefeningen met de eigen praktijk.
donderdag 9 september 2021
Rosarium, Amsterdam

Workshop Empathisch Stakeholder Management

Hoe kom ik tot een meer empathische bedrijfscultuur? Hoe kan ik empathisch met de buitenwereld communiceren? Hoe kan ik empathie inzetten tijdens een reputatie crisis? In de workshop Empathisch Stakeholdermanagement leren de deelnemers hun omgevingssensitiviteit te verhogen door in de schoenen van hun klanten, medewerkers, persrelaties, toezichthouders en andere stakeholders te gaan staan.
16 september 2021, Rosarium Amsterdam
Rosarium, Amsterdam

Training Werken als Communicatieadviseur bij de Overheid

Werken voor de overheid vereist gerichte kennis over overheidscommunicatie. Deze Masterclass leer je onder andere wat de rollen zijn voor communicatierofessionals binnen de overheid, je leert van bestaande overheidscampagnes en je leert wat de rol van Factor C is. De training Werken als Communicatieadviseur bij de Overheid is een iniatief van Babbage Company en SRM
start 21 september 2021 (3 dagen)
SRM

Webinars terugkijken?

De afgelopen maanden organiseerden wij meerdere (gratis) webinars in de Babbage Academy. Eentje gemist en wil je deze terugkijken? Dat kan!
terugkijken webinars
Online (via zoom)

Interested in working together?

Don't you have an account yet?
Create one instantly!

Sign up!

Babbage Company uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.