Workshop Communicatie bij de Overheid

Babbage Company, Amsterdam
19 november 2020

WORKSHOP FACTOR-C IN 2020


Datum: 19 november 2020
Spreker: Gea Wolfslag
Kosten: €35,- excl. BTW,
Locatie: Online via zoom

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Bij de overheid werken betekent werken onder een vergrootglas. Communicatieadviseurs van gemeenten, provincie, waterschappen en de Rijksoverheid werken aan zaken die ertoe doen in de samenleving. Beleid dat mensen raakt. Beleid waar niet iedereen het mee eens is. Jouw werk raakt en Factor C helpt je om de belangen, de weerstanden, de belangrijke spelers en de strategie goed in kaart te brengen. Factor C is meer dan een methode, het is ook een gereedschapskist en na deze workshop ben je in staat om verschillende tools toe te passen in jouw werk.

VOOR WIE BEDOELD?

Ben je een communicatieadviseur bij de overheid, dan is deze workshop speciaal voor jou bedoeld. Of je nu voor een gemeente werkt of voor de Rijksoverheid, als je met communicatie te maken hebt is deze workshop relevant voor je.

DE SPREKER

De keuze van de studie van Gea Wolfslag maakt al duidelijk waar haar hart ligt: Overheidscommunicatie. Aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ze voelt zich thuis in de complexiteit, de maatschappelijk relevante onderwerpen en het politieke speelveld van de overheid. Bij Gea is de combinatie van politiek-strategisch inzicht en uitvoering goed aanwezig. Ze is een denkende doener en helpt je in haar workshop heel praktisch op weg.

PROGRAMMA

16:00-17:30: Online via zoom

De workshop vindt plaats online via Zoom. Bij inschrijving krijg je de ochtend van de webinar de inloggegevens toegstuurd.

INSCHRIJVEN VOOR DE WORKSHOP

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.