Workshop Waarderend Communiceren

Amsterdam
22 september 2020

Evenement

Datum: 22 september 2020
Spreker: Regina van de Berg
Kosten: €124,- excl. BTW, incl. drankjes en snacks
Locatie: Amsterdam

Wat kun je verwachten?

Hoe kun je de interventiemethode Waarderend Onderzoeken toepassen in je communicatie? Dat is de vraag die centraal staat tijdens de workshop 'Waarderend Communiceren'. De methode is goed toepasbaar omdat de kracht van waardering en verhalen centraal staat. Het zijn de verhalen die de basis leggen voor perspectief, voor verantwoordelijkheid nemen, voor eigenaarschap en voor samenwerken in verandertrajecten. Het is, zo weet Regina van de Berg uit ervaring, een krachtig instrument dat positieve verandering genereert.

In haar communicatievak is het waarderende gesprek behulpzaam en inspirerend. Het helpt je bijvoorbeeld tot visie en strategie te komen en het is een mooie aanpak voor storytelling. Goed inzetbaar bij verandertrajecten.

Regina van de Berg, trainer en facilitator Waarderend Onderzoeken, Omgevingsbewust Werken met Factor-C en Storytelling, laat je in deze workshop de methode ervaren. We verkennen ook de mogelijkheden voor toepassingen die jullie zien. Op een waarderend onderzoekende manier, uiteraard!

Voor wie bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor communicatieprofessionals die geïnteresseerd zijn in verhalen (storytelling), in verandercommunicatie, in omgevingsbewust werken en participatie.

De spreker

Regina is verhalenvanger & schrijver, trainer & facilitator. Ze is waarderend en creatief. Waarderend, want ze heeft haar hart verpand aan 'Appreciative Inquiry': de interventiemethode Waarderend Onderzoeken voor positieve veranderingen bij individuen, in teams en in organisaties. Creatief, omdat Heldenreizen, storytelling, beeld, film en anders-dan-anders werkvormen de rode draad vormen in de sessies die ze ontwerpt. Meer informatie over Regina vind je op haar website.

Regina heeft jarenlange ervaring als communicatiestrateeg in het publieke domein en is een door de wolf geverfde trainer Factor C (onder meer bij Publiec).  

Verhinderd? Laat dit dan uiterlijk voor vrijdag 18 september 10:00 uur weten. Bij een latere afzegging of no show kunnen wij helaas geen geld retourneren. Je kunt jouw plek eventueel wel overdragen aan iemand anders. Neem hierover even contact met ons op, dit kan telefonisch of per mail. 


 

Programma

18.30 - 19.00 uur: Ontvangst met een drankje en een snack
19.00 - 21.30 uur: Workshop (pauze tussendoor)
21.30 - 22.00 uur: Afsluiten met borrel

Inschrijven voor de workshop

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.