Workshop Crisiscommunicatie in het Social Media tijdperk

Babbage Company, Amsterdam
5 november 2020

Evenement

Datum: 5 november 2020
Spreker: Frank Peters, adviseur, docent, schrijver
Kosten: €35,- excl. BTW,
Locatie: Let op: deze workshop is verplaatst naar online!

Iedere communicatieprofessional krijgt wel eens te maken met een crisis. En dan telt niet meer wat je de afgelopen twintig jaar hebt opgebwoud als organisatie of merk, maar hoe vaak je vandaag omgaat met deze situatie en het probleem van jouw crisis oplost voor jouw omgeving. In dit social media tijdperk zijn de responstijden bij crisis teruggelopen van 24 uur naar 24 minuten. En soms moet het nog sneller. Je bent kwetsbaarder dan ooit. Want de omgeving oefent steeds meer druk uit door direct te reageren. Het is feitelijk iedere dag 'judgement day'. De omgeving is nu rechter, jury en beul tegelijkertijd. Dat vraagt om een andere manier van communicatie in crisistijd. En dat is wat deze workshop je biedt.

Wat kun je verwachten?

In de workshop laat Frank Peters je zien hoe de omgeving van jouw organisatie of merk is veranderd en welke eisen dit stelt aan de communicatie in crisistijd. Je maakt kennis met de basisprincipes voor effectieve crisiscommunicatie. En je leert wat de randvoorwaarden zijn voor succes en hoe je je optimaal voorbereid voor crisiscommunicatie in dit social media tijdperk. Ook verken je in de workshop jouw eigen aandachtspunten voor verbetering. Kortom, een praktische workshop die je helpt voorbereiden op de lastige momenten die voor iedere communicatieprofessional of marketeer vroeg of laat gaan ontstaan. Tegelijkertijd zijn dat ook de momenten waarop je je juist kunt onderscheiden door dan op te staan en leiderschap te tonen!

Voor wie bedoeld

De workshop is bedoeld voor communicatieprofessionals en marketeers, die in de dagelijkse praktijk verantwoordelijk zijn voor de reputatie van een bedrijf, organisatie of merk. Maar feitelijk voor iedereen. Want vroeg of laat word je zakelijk of privé een keer geconfronteerd met een crisis.

Over de spreker

Frank Peters houdt zich al 30 jaar bezig met reputatiemanagement en crisiscommunicatie. Hij is eigenaar van Virtus Communications en adviseert gerenommeerde ondernemingen, organisaties en bestuurders. Hij is docent bij onder meer Beeckestijn Business School en auteur van de boeken 'Crisiscommunicatie voor Iedereen', 'Mediatraining voor Iedereen', 'What are they saying about you?', 'Reputatie onder Druk', 'Spanning rond de Boardroom' en 'Reputatiemanagement voor Iedereen'.

Programma

16:30 - 18:00 uur: Online

Inschrijven

Blijf up-to-date

Blogs en nieuws

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.