Workshop Creatieve Communicatiestrategieën

Rosarium, Amsterdam
10 november 2020

Evenement

Datum: 2 MAART 2021 (VERPLAATST)
Spreker: Wil Michels (docent, schrijver)
Kosten: 124,- euro excl. BTW, incl. drankjes en snacks
Locatie: Rosarium, Amsterdam

Hoe vertaal je een organisatiestrategie in een creatieve communicatiestrategie? Hoe maak je een strategie die inspireert en de organisatie meeneemt? Dat is precies wat deze workshop jouw biedt.

Wat kun je verwachten?

In vogelvlucht krijg je de belangrijkste actuele analysetools. Je leert wat communicatiestrategie nu écht is en je ervaart dat de strategieontwikkeling in de kern een creatief proces is. Je ontdekt de kracht van denken vanuit metaforen. Kortom: een workshop met tempo, humor en veel inzichten.

'Een mooie gelegenheid om je eigen communicatievraagstuk eens in een ander licht te bezien.'

Voor wie bedoeld?

Let op: deze workshop is niet voor mensen die alles in hokjes willen stoppen, blijven wachten op hun kans, altijd beren op de weg willen zien of standaard antwoorden met 'Ja, maar...' Deze workshop is wel voor iedereen die opdrachtgevers en/of managers wil verrassen en verleiden met een inspirerende strategische aanpak.

De spreker

Wil Michels is al jaren één van de beste verkopende auteurs van communicatieboeken. Hij schreef het Handboek Communicatie, het standaardwerk op hbo-opleidingen. Momenteel schrijft hij een boek over fanstrategie. Hij is directeur van een eigen communicatiebureau en docent op Fontys Hogeschool Communicatie. Verder geeft hij veel gastlessen en workshops over zijn boek Communicatiestrategie, en creatieve workshops op basis van zijn boek Brand-ID. Zijn kracht is het complexe eenvoudig maken en een creatieve vertaalslag geven aan stoffige theorie.

Programma

18:30 - 19:00 uur Ontvangst met een drankje
19:00 - 21:30 uur De workshop (pauze tussendoor)

De workshop vindt plaats op evenementenlocatie Rosarium Amsterdam. Uiteraard is alles op deze geoutilleerde locatie coronaproof georganiseerd. Uiteraard houden we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Inschrijven voor de workshop

Blijf up-to-date

Blogs en nieuws

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.