Workshop Personal Branding

Online, via Zoom
25 februari 2021, online via Zoom

Workshop Personal Branding

Datum: 25 februari 2021, 16.30 uur
Kosten: 35,- excl. BTW (incl. toesturen van de opname en presentatie achteraf)
Locatie: Online, via Zoom

Wat kun je verwachten?

De workshop van The Brand Me over Personal Branding neemt je mee in de wereld van personal branding. Je maakt kennis met personal branding, krijgt inzicht in waarom personal branding belangrijk is voor jou als professional én je leert hoe je personal branding toepast als jouw eigen persoonlijke loopbaaninstrument. Je leert uit te gaan van je eigen kracht, te zorgen dat je zichtbaar bent en jezelf onderscheidend neer te zetten. Waar dan ook: in de kantoortuin, de directiekamer of als zelfstandig ondernemer in je eigen bedrijf. De workshop is interactief en je doet praktische tips en vaardigheden op die je direct kunt inzetten om je eigen personal brand verder te ontwikkelen. Na deze workshop zet jij jezelf als professional in het licht!

Voor wie bedoeld?

De workshop is voor iedereen die zichzelf als professional in de etalage wil zetten, voor iedereen die het aandurft om goed naar zichzelf te kijken en op basis daarvan een nieuwe, gedurfde versie van zichzelf te gaan laten zien.

De spreker

De workshop wordt geleid door Helmi Geeve, eigenaar van de labels Rep en Roer en The Brand Me. Helmi heeft jarenlange ervaring in de marketing- en communicatiewereld en is gespecialiseerd in crisis- en reputatiemanagement en personal branding. Via Rep en Roer haalt zij de beste versie van organisaties naar boven, via The Brand Me doet ze dat voor professionals. Helmi heeft diverse publicaties op haar naam staan, geeft veel gastlessen op het hbo en workshops vanuit haar labels. Via de coöperatie Change Management Consultants, waar zij bestuurslid is, zet Helmi zich in voor verandervraagstukken bij uiteenlopende organisaties. Helmi's kracht zin in haar scherpe analyse van een situatie en het volgen van haar intuïtie van wat er gedaan moet worden.

Programma

16.30 - 17.30: De online workshop
17.30 - 18.00:  Tijd voor vragen en nabespreking

Inschrijven

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.