Webinar Kickass content voor social media

Online (via zoom)
12 mei 2021, online

Webinar Kickass content voor social media door Kirsten Jassies

Hoe maak je visuele verhalen op social media die niemand wil missen? En hoe hou dje de aandacht vast op een medium met zoveel afleiding? Waarop reageren je volgers nou écht? Social media expert Kirsten Jassies laat je een aantal creatieve en vernieuwende voorbeelden en tactieken van contenthero's als Bas Smit, Marit Brugman (van Dylan Haegens) en Paul Fuentes zien en geeft je handvatten om dit zelf te gaan doen. Voor iedereen met een flinke dosis creativiteit.

Wanneer:
woensdag 12 mei a.s.
Tijd: 16.30-17.45
Kosten: €35,- (incl. opname en materiaal achteraf)
Waar: Online via zoom

Wat kun je verwachten?

Drone dude, selfie queen, meme lord en filter wizard... Van quotes tot vlogs en van gifjes tot stories, in dit webinar krijg je contentvoorbeelden en tips van social media expert Kirsten Jassies voor de beste content voor jou social media kanaal. Iedereen met een smartphone en creativiteit wordt geïnspireerd om zelf leuke content te maken. 

Voor wie bedoeld?

Voor content creators, contentmarketeers, communicatieadviseurs, social media adviseurs en iedereen met een smartphone en een flinke dosis creativiteit!

De spreker

Kirsten Jassies is social media expert en trainer, spreker en auteur van onder andere Instaproof, een inspirerende handleiding voor Instagram. Ze helpt mensen en bedrijven aansprekende verhalen te vertellen op social media en een connectie aan te gaan met hun volgers. Haar niewste boek, Kick-ass Content voor Social Media, komt uit in april 2021.


 

Programma

16.30 - 17.30: Presentatie
17.30 - 18.00: Uitloop voor vragen en gesprek.

Inschrijven

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.