Volg ook trainingen bij De Redactie

divers
meerdere data

Trainingen bij De Redactie

Beter worden in schrijven, content maken, (online) strategie of communicatie? Volg een training bij De Redactie. Ontdek nieuwe specialismes in je vakgebied, ontwikkel vaardigheden in een kleinschalige setting en laat je inspireren door onze ervaren trainers. Nieuwe kennis gegarandeerd!

Training van een vakspecialist

Werk je als redacteur, tekstschrijver of communicatieprofessional, dan wordt er tegenwoordig veel van je verwacht. Van content maken tot content beheren, van SEO tot conversie, van visual content tot teksten voor social media. Je moet het allemaal in de vingers hebben.

Ondertussen groeit het aantal online kanalen en gaan de ontwikkelingen razendsnel. Wat vorig jaar nog relevant was, werkt vandaag niet meer. Hoe zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft?

Met een praktijkgerichte training van De Redactie loop je weer vooruit op de veranderingen in je vakgebied. Ontdek wat een training van een specialist kan betekenen voor je dagelijkse werk.

Webinar: Merkverhaal in 3 stappen

 Een incompany-traject van De Redactie is een maatwerktraining waar en wanneer jij dat wilt. Al onze cursussen, workshops en leergangen zijn als incompanyvariant te boeken. We vragen je leerdoelen zo zorgvuldig mogelijk uit te werken en bepalen dan samen het programma. Op die manier wordt de training helemaal toegespitst op jouw organisatie. Je kiest zelf de locatie, of dat nou bij jullie op kantoor is of op een plek naar keuze. Een incompanytraining is dé manier om je team, afdeling of organisatie kosten-efficiënt naar een hoger niveau te tillen. Of om inhoudelijk aan teambuilding te werken en te anticiperen op veranderingen binnen je organisatie.

Meer weten?

Bekijk dan hier alle trainingen van De Redactie, of neem contact op met onze collega Michiel de Zwart van De Redactie Trainingen via 0299-454240 of trainingen@deredactie.nl

De Redactie & Babbage Company

De Redactie is meer dan 20 jaar een vaste waarde als intermediair in online redactie, communicatie en trainingen.  Sinds 2021 is De Redactie een dochteronderneming van Babbage Company. Binnen deze samenwerking versterken we elkaar in de dienstverlening en netwerk op het gebied van webredactie, contentcreatie, opleidingen en vice versa op het gebied van communicatie, marketing en online. De Redactie werkt verder onder de eigen naam en via de eigen  online kanalen.

Stay up-to-date

Blogs and news

Don't you have an account yet?
Create one instantly!

Sign up!

Babbage Company uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.