Online Workshop Growth Hacking

Online, via zoom
najaar 2021, online, via zoom

Online Workshop Growth Hacking

Elke organisatie heeft het druk om een relevante plek in de markt te behouden. Aandacht om te groeien en een blijvende koppositie te behouden vraagt een ander soort aandacht. Voor zowel profit als non-profit organisaties is het daarom meer en meer noodzaak geworden om de nuances van het leveren van relevante waarde te benutten. Maar hoe pak je dit nu aan?

Dit is voor veel organisaties onderwerp van gesprek en komt continu voorbij zonder dat daar een goed antwoord op gevonden wordt. Is een growth hacking of growth marketing aanpak wellicht het antwoord hierop?

Wanneer: dinsdag 29 juni 2021
Tijd: 16.30-18.00 uur
Kosten: €35,- (incl. opname en materiaal achteraf)
Waar: Online via Zoom  

Wat kun je verwachten?

De marketeer van de toekomst gebruikt vele online-tools zoals A/B-testen, website analytics en funnels om aan te sluiten op de behoeften van de klant. Een growth marketeer gaat een stap verder door zich te richten op elke fase van de klantreis, het benutten van data, een duidelijke focus op groei en een experimentele mindset.

Wil je weten hoe jouw organisatie relevante waarde kan leveren:

  • op de juiste manier;
  • op het juiste moment;
  • op de juiste plek;
  • met de juiste boodschap;
  • gericht op de juiste doelgroep.

Dan is inzicht in growth marketing zeker iets voor jou.

We kijken samen naar bekende organisaties/bedrijven en hun werkwijze. Aan de hand van voorbeelden doe jij inspiratie op en leer je nog beter in te spelen op jouw klanten met behulp van een zogenaamde waarde-ladder gekoppeld aan een klantreis.

Voor wie bedoeld?

Het webinar is voor alle communicatieprofessionals binnen de (Rijks-)overheid, het bedrijfsleven en non-profit.

De spreker

Het webinar wordt geleid door Rudy Veraar. Hij is marketing & communicatietrainer/docent bij SRM en NCOI. Ook voorziet hij startups en ondernemers met groeiambitie van advies en begeleiding om hun business met een duurzaam winstgevend karakter vorm te geven. Daarnaast helpt hij ondernemers en professionals met hun persoonlijke marketing (branding).

Als NLP-trainer & coach begeleid hij professionals om het beste uit zichzelf te halen. Dit doet hij zowel op individuele basis als in groepsverband. Verder is hij keynote speaker en verbonden aan een sprekersorganisatie als spreker en bestuurslid.

Programma

16.30: Start webinar
17.30-18.00: Nabespreking & vragen

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.