Webinar Geweldloze Communicatie

Online, via Zoom
24 november 2021, Online via Zoom

Webinar 'Geweldloze Communicatie'

Wat kun je doen als je weerstand verwacht? In dit webinar leer je van trainer Simon Groen zo communiceren dat je de ontvanger van je boodschap meekrijgt in de meest uitdagende situaties.

Wanneer: woensdag 24 november 2021, 16.30-18.00 uur
Waar: Online, via Zoom
Kosten: 35,- (ex. btw, incl. presentatie & opname achteraf)

Wat kun je verwachten?

Hoe breng je slecht nieuws zonder de toehoorder voor het hoofd te stoten? Hoe vraag je om medewerking als je al weet dat de ander er geen zin in heeft? Geweldloze communicatie is de sleutel. Het model dat aanvankelijk furore maakte in conflictsituaties, ontwikkelde zich tot één van de meest veelzijdige modellen voor het wegnemen van bezwaren. Met Geweldloze communicatie kun je op de allerbeste manier:

  • Veranderingen aankondigen;
  • Slecht nieuws brengen;
  • Excuses aanbieden;
  • Reageren op klachten;

 

Geweldloze communicatie is gebaseerd op vier verbindende taalelementen: waarneming, gevoel, behoefte en verzoek. Met deze elementen genereer je maximale empathie voor de belevingswereld van de ontvanger. Tijdens het webinar neemt Simon Groen je in vogelvlucht mee door de vier verbindende taalelementen en hoe deze precies werken. Je ontdekt hoe je deze kunt toepassen in je eigen communicatie. Met humoristische voorbeelden van hoe het niet moet en inspirerende demonstraties van hoe het beter kan.

Voor wie bedoeld?

Het webinar is bedoeld voor iedereen die door middel van communicatie weerstand wil voorkomen of iets voor elkaar wil krijgen. Het webinar is interessant voor communicatieprofessionals die zich bezighouden met zowel mondelinge als schriftelijke communicatie.

De spreker

Simon Groen studeerde af aan de toneelacademie en is sindsdien actief als expert op het gebied van communicatie. Hij coacht managers, politici en TED-sprekers in binnen- en buitenland. Regelmatig spreekt hij in de media over communicatie. Hij is pionier op het gebied van 'geweldloze communicatie' en vertaalde deze bijzondere methode naar de praktijk van managers en professionals.

Programma

16.30-17.30: Webinar
17.30-18.00: Tijd voor vragen & gesprek
Stay up-to-date

Blogs and news

Don't you have an account yet?
Create one instantly!

Sign up!

Babbage Company uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.