Masterclass Creatief denken

Music Meeting Lounge, Amstelveen
7 juni 2022

Masterclass Creatief Denken

Creatief Denken brengt je verder

Stel dat je niet meer van die lange, saaie vergaderingen hebt. Stel dat je anderen makkelijk mee krijgt in je gedachten en bedachte aanpak. Wat zal het prettig en waardevol zijn om je werk meer creatief in te vullen! 

Wanneer: 7 juni 2022
Tijd: 18.30-22.00 uur
Locatie: Music Meeting Lounge, Amstelveen
Kosten: 120,- (ex. btw, incl. koffie, thee, drankjes, fris op locatie)

Wat kun je verwachten?

Een communicatieprofessional moet strategisch kunnen denken maar óók inspireren. Na deze bijeenkomst zie je vele mogelijkheden daartoe! Op de masterclass Creatief Denken voor professionals leer je concreet aan de slag te gaan met creatieve technieken en een creatieve sessie te leiden. Brainstormen doen we wel eens, maar vaak leidt dat tot weinig concreets. Als je de technieken van divergeren en convergeren echt kent en geoefend hebt, kom je veel verder en wordt creatief denken heel concreet.

Aan bod komt:

  • Wat zijn de uitgangspunten en is de kracht van creatief denken?
  • Hoe maakt creatief denken je waardevoller als communicatieprofessional?
  • Leren faciliteren van creatieve sessies
  • Wat zijn de spelregels voor een creatieve sessie?
  • Wat zijn de beste manieren om snel veel ideeën te bedenken?
  • Wat zijn bewezen technieken om out of the box te denken?

Communicatieproefssionals grijpen vaak terug naar bekende recepten en een vertrouwde aanpak. Wil Michels wrikt je los van vastgeroeste patronen. Zijn aanpak is interactief en fun! 

Voor wie bedoeld?

Voor alle communicatieprofessionals en marketingspecialisten die ook vinden dat in hun vak identificatie, emotie en relatie essentieel zijn. En voor iedereen die zin heeft in een inspiratieboost met nieuwe inzichten en praktische toepassingen.

De spreker

Wil Michels verstaat als geen ander de kunst om complexe zaken eenvoudig uit te leggen. Hij is auteur van Handboek Communicatie, Communicatiestrategie en Fanstrategie. Hij is vaste huisdocent bij Babbage Company. Na elke workshop heeft hij weer veel fans gemaakt. Een aanrader dus!

Programma

18.30-19.00: Inloop
19.00-21.30: Workshop, met pauze tussendoor
21.30-22.00: Afsluitende borrel

Inschrijven


Klik om je aan te melden voor deze workshop. De afronding van je inschrijving gaat nu via de website van De Redactie. Je komt direct in het winkelmandje, waar je je inschrijving kan afronden. Vervolgens ontvang je een bevestiging van je inschrijving en een factuur.

Blijf up-to-date

Blogs en nieuws

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.