Onbekend

Workshop Creatieve Communicatiestrategieën door Wil Michels

Hoe vertaal je een organisatiestrategie in een creatieve communicatiestrategie? Hoe maak je een strategie die inspireert en de organisatie meeneemt? Dat is precies wat je leert in deze workshop!

Datum: 14 september 2022
Tijd: 18.30-22.00 uur
Kosten: 124 euro (ex. btw, incl. snacks & drinken op locatie)
Locatie: Music Meeting Lounge Amstelveen

Wat kun je verwachten?

In vogelvlucht krijg je de belangrijkste actuele analysetools. Je leert wat communicatiestrategie nu écht is en je ervaart dat de strategieontwikkeling in de kern een creatief proces is. Je ontdekt de kracht van denken vanuit metaforen. Kortom: een workshop met tempo, humor en veel inzichten.

'Een mooie gelegenheid om je eigen communicatievraagstuk eens in een ander licht te bezien'

Voor wie bedoeld?

Let op: deze workshop is niet voor mensen die alles in hokjes willen stoppen, blijven wachten op hun kans, altijd beren op de weg willen zien of standaard antwoorden met 'Ja, maar..' Wel voor iedereen die opdrachtgevers en/of managers wil verrassen en verleiden met een inspirerende strategische aanpak.

De spreker

Wil Michels is al jaren één van de bestverkopende auteurs van communicatieboeken. Hij schreef het Handboek Communicatie, Communicatiestrategie en Fanstrategie. Hij verstaat als geen ander de kunst om complexe zaken eenvoudig uit te leggen. Hij is vaste huisdocent bij Babbage Company. Een aanrader dus!

Programma

18.30-19.00: Inloop
19.00-21.30: Workshop (incl. pauze)
21.30-22.00: Borrel & napraten

Inschrijven


Klik om je aan te melden voor deze workshop. De afronding van je inschrijving gaat nu via de website van De Redactie. Je komt direct in het winkelmandje, waar je je inschrijving kan afronden. Vervolgens ontvang je een bevestiging van je inschrijving en een factuur.

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!