Onbekend

Masterclass Hoe kom je in de media?

Gratis tienduizenden mensen uit jouw doelgroep bereiken, kan dat nog anno 2022? Absoluut! Maar ondanks de enorme kansen, maken de meeste ondernemers en marketeers geen gebruik van de voordelen van PR en de media. Zonde, én tijd om dat te veranderen.

Wanneer: 8 maart 2022
Tijd: 18.30 - 22.00 uur
Waar: Music Meeting Lounge, Amstelveen
Kosten: 120 euro (ex. btw, incl. snacks, drankjes etc. op locatie) 

Wat kun je verwachten?

In deze masterclass leer je hoe jij/je organisatie in de media komt. Want ook jij kunt de go-to persoon worden voor journalisten. Je leert de beste geheimen over de media, persberichten en nieuws maken. Je hoeft namelijk geen wereldnieuws te hebben om een mooie publicatie te scoren. Je moet alleen weten hoe je het slim aanpakt!

Na deze masterclass weet jij:

  • Waar journalisten naar op zoek zijn;
  • Hoe een redactie werkt en hoe jij daarop inspeelt;
  • Hoe jij in het nieuws komt en zo zichtbaar wordt voor jouw doelgroep;
  • Waarmee jij gratis (!) kunt scoren in de media.

 

Voor wie bedoeld

Deze masterclass is bedoeld voor zowel ervaren als beginnende PR en media voorlichters, media-adviseurs en communicatie- en marketingprofessionals. Als mediacontacten deel uit maakt van je functie, is deze masterclass voor jou!

De trainer

De masterclass wordt gegeven door Wendy Oude Veldhuis, marketingstrateeg en PR expert met 15 jaar ervaring. Ze was de afgelopen tijd zelf o.a. te zien in Viva, RTL Nieuws, Marketingfacts, de Telegraaf, Koffietijd, de Volkskrant, het AD en diverse vakbladen. Hoe? Da vertelt ze je graag, want jij kunt het ook...

Programma

18.30-19.00 uur: inloop
19.00-21.30 uur: masterclass (incl. pauze)
21.30-22.00 uur: borrel & napraten

Inschrijven


Klik om je aan te melden voor deze workshop. De afronding van je inschrijving gaat nu via de website van De Redactie. Je komt direct in het winkelmandje, waar je je inschrijving kan afronden. Vervolgens ontvang je een bevestiging van je inschrijving en een factuur.

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!