Webinar 'The Power of Podcast'

Online
dinsdag 21 juni 2022, Online

Webinar over één van de populairste trends

Ontdek de kracht van podcasts! Op dinsdag 21 juni 2022 organiseert Babbage Academy een gratis webinar over Podcasten. Audio-expert Andy Clark legt uit welke plek podcasts kunnen hebben in je communicatiestrategie of marketingmix.

Wanneer: dinsdag 21 juni 2022
Tijd: 16.30-17.30 incl. korte pauze
Waar: online via Zoom

Webinar 'The Power of Podcast'

Podcasts zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Audio wordt steeds meer gezien als een mooie en vernieuwende manier om verhalen te vertellen en je doelgroep bij een onderwerp of organisatie te betrekken.

Maar voor veel mensen is dit medium nog onbekend. Wat zijn de voordelen? Wanneer is het relevant om een podcast te maken? En hoe maak je eigenlijk een podcast? Tijdens de webinar 'The Power of Podcast' maak je kennis met het medium en de mogelijkheden voor jou en/of jouw bedrijf.

Ben jij al bekend met het maken van postcast maar weet je niet waar je moet beginnen? Volg dan de eendaagse training 'Podcast maken' bij De Redactie Trainingen!

Na de webinar heb je meer inzicht in:

  • De belangrijkste do's en don'ts van het maken van audioverhalen;
  • Goede verhaallijnen en composities;
  • Hoe je Podcast kan inzetten voor je communicatiestrategie of marketingmix.

De voordelen van podcasts

  • Audio zorgt voor verbeelding en verwondering bij de luisteraar;
  • Door het gebruik van oordopjes of speaker sluit de luisteraar zichzelf af en heeft zo een intense en intiemere beleving van het verhaal;
  • Een goede audiocompositie biedt de luisteraar op een onderhoudende manier een verdieping rond een onderwerp.

De spreker

Andy Clark heeft meer dan 25 jaar ervaring als radiojournalist. Hij startte zijn carrière in Engeland bij BBC Radio. Vervolgens werkte hij geruime tijd in Hong Kong bij Radio Television Hong Kong en daarna bij RNW (De Wereldomroep). Hij heeft zijn eigen studio, maakt podcasts voor diverse opdrachtgevers en geeft trainingen over podcast maken.

Aanmelden?

Babbage Academy biedt dit webinar gratis aan. Meld je aan via onderstaande knop of stuur een maitlje naar academy@babbage.nl!

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.