Webinar 'Diversiteit, Gelijkwaardigheid en Inclusie op de werkvloer'

Online
woensdag 25 mei 2022, Online

Webinar over onmisbaar onderwerp

Op woensdag 25 mei 2022 organiseert Babbage Academy een gratis webinar Diversiteit, Gelijkwaardigheid & Inclusie. Een hot topic en iets wat voor veel mensen en organisaties onmisbaar wordt. Expert Madhu Mathoera inspireert je tijdens de webinar om met dit onderwerp aan de slag te gaan en geeft je handvatten om jouw organisatie inclusiever te maken.

Wanneer: woensdag 25 mei 2022
Tijd: 16.30-17.30 incl. korte pauze
Waar: online via Zoom

Webinar 'Diversiteit, Gelijkwaardigheid en Inclusie op de werkvloer'

Werken aan een inclusieve organisatie is geen trend, het is een mindset. Het gaat over hoe je naar mensen, de organisatie én de wereld kijkt. Diversiteit en inclusie is niet een knop die je aan- of uitzet, het is continu in ontwikkeling. Het hanteren van de juiste mindset helpt om de verschillende eigenschappen, talenten en ervaringen die mensen meebrengen te herkennen en te waarderen.

Wil je meer leren over het belang van diversiteit en inclusie binnen jouw bedrijf? Naast deze webinar organiseert De Redactie Trainingen de eendaagse training 'Inclusief communiceren' met  Madhu Mathoera.

Na de webinar weet je meer over

  • Wat diversiteit, gelijkwaardigheid & inclusie is;
  • Wat onbewuste vooroordelen zijn en hoe dit ontstaat;
  • Welk effect dit heeft op de keuzes die je maakt;
  • Hoe je werkt aan een inclusieve organisatie;
  • Hoe je inclusiever communiceert.

De spreker

Madhu Mathoera is expert op het gebied van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie. Haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven resulteerde in een missie om Nederland inclusiever te maken. Ze is een ervaren trainer die mensen en organisaties helpt om stappen te zetten op dit vlak en de theorie te vertalen naar de praktijk en concrete acties. Onderdeel daarvan is inclusief communiceren. Inclusief communiceren zorgt ervoor dat je mensen insluit in plaats van uitsluit op basis van bijvoorbeeld gender, afkomst, leeftijd en/of seksuele voorkeur.

Aanmelden?

Babbage Academy biedt dit webinar gratis aan. Meld je aan via onderstaande knop of stuur enmailtje naar academy@babbage.nl

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.