Workshop Crisiscommunicatie

Music Meeting Lounge
1 december 2022

Workshop Crisiscommunicatie

Hoe voldoe je aan de verwachtingen, waarden en normen van de omgeving tijdens een crisis? Dat is precies wat je leert in deze workshop! 

Datum: 1 december 2022 
Tijd: 18.30-22.00 uur 
Kosten: 124 euro (ex. btw, incl. snacks & drinken op locatie) 
Locatie: Music Meeting Lounge Amstelveen 

Wat kun je verwachten?

In de workshop Crisiscommunicatie leer je van Frank Peters de voorbereiding op én het acteren tijdens een crisis. Een belangrijk aspect in alledaagse crisiscommunicatie is het omgaan met de druk van de omgeving. Frank leert je hoe je daar als organisatie en merk op kunt anticiperen. Regie is volgens hem namelijk altijd een illusie, maar een goed begin is het halve werk.  

 

Met een goede voorbereiding kun je in dit social mediatijdperk zelf de beeldvorming van de crisis bepalen. Dit is de eerste stap in het voldoen aan de verwachtingen van interne en externe stakeholders. Ook bij het tonen van leiderschap en het nemen van verantwoordelijkheid wordt tijdens de workshop stilgestaan. Een crisis is vandaag de dag namelijk het beoordelings- en afrekenmoment voor organisaties en hun bestuurders. Voldoen aan de wet is niet meer voldoende. Je zult nu moeten voldoen aan de verwachtingen, waarden en normen van de omgeving.  

Voor wie bedoeld?

Voor alle communicatieprofessionals, communicatieadviseurs, brand managers, marketeers, leden van crisisteams en voor iedereen die in zijn of haar werk te maken heeft met crisiscommunicatie.  

De spreker

Frank Peters is eigenaar van VIRTUS Communications en al dertig jaar actief in reputatiemanagement, issuemanagement en crisiscommunicatie. Vanuit VIRTUS Communications geeft Frank strategisch advies aan opdrachtgevers in het bedrijfsleven, non-profit en de overheid. Hij is auteur van onder meer de boeken ‘Crisiscommunicatie voor Iedereen’ en ‘Het Juiste Doen als Niemand Kijkt’. Frank is lid van de raad van advies van SWOCC (Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciële Communicatie) van de Universiteit van Amsterdam en voormalig bestuurslid van SIRE (Stichting Ideële Reclame) en de Beroepsvereniging voor Communicatie (Logeion).  

Programma

18.30-19.00: Inloop 

19.00-21.30: Workshop  

21.30-22.00: Borrel & napraten 

Inschrijven


Klik om je aan te melden voor deze workshop. De afronding van je inschrijving gaat nu via de website van De Redactie. Je komt direct in het winkelmandje, waar je je inschrijving kan afronden. Vervolgens ontvang je een bevestiging van je inschrijving en een factuur. 

Blijf up-to-date

Blogs en nieuws

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.