Onbekend

Dag van de Crisiscommunicatie

We hebben er de afgelopen jaren veel van gezien: crisiscommunicatie. Hoe bereid je je op een crisis voor? Dat leer je tijdens deze masterclass dag Crisiscommunicatie.

Wat kun je verwachten?

In verschillende workshops leer je dat met een goede voorbereiding je in dit social mediatijdperk zelf de beeldvorming van de crisis kunt bepalen. Dit is de eerste stap in het voldoen aan de verwachtingen van interne en externe stakeholders. Een crisis is vandaag de dag namelijk het beoordelings- en afrekenmoment voor organisaties en hun bestuurders. Voldoen aan de wet is niet meer voldoende. Je zult nu moeten voldoen aan de verwachtingen, waarden en normen van de omgeving.

Om iedereen die in hun werk te maken heeft met crisiscommunicatie hier concrete handvatten voor te geven, organiseren wij in het voorjaar de Dag van de Crisiscommunicatie. Een dag waarin jij leert hoe je aan de verwachtingen, waarden en normen van de omgeving tijdens een crisis voldoet. Tijdens deze dag worden verschillende workshops gegeven door professionals uit het vak die de afgelopen jaren toongevend zijn geweest voor de manier waarop crisiscommunicatie zich heeft ontwikkelt. Niet alleen interessant maar ook een unieke kans om jouw kennis over crisiscommunicatie bij te spijkeren.

Voor wie bedoeld?

Voor alle communicatieprofessionals, communicatieadviseurs, brand managers, marketeers, leden van crisisteams en voor iedereen die in zijn of haar werk te maken heeft met crisiscommunicatie.

De spreker

Frank Peters is eigenaar van VIRTUS Communications en al dertig jaar actief in reputatiemanagement, issuemanagement en crisiscommunicatie. Vanuit VIRTUS Communications geeft Frank strategisch advies aan opdrachtgevers in het bedrijfsleven, non-profit en de overheid. Hij is auteur van onder meer de boeken ‘Crisiscommunicatie voor Iedereen’ en ‘Het Juiste Doen als Niemand Kijkt’. Frank is lid van de raad van advies van SWOCC (Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciële Communicatie) van de Universiteit van Amsterdam en voormalig bestuurslid van SIRE (Stichting Ideële Reclame) en de Beroepsvereniging voor Communicatie (Logeion).

Programma

Wil jij op de hoogte blijven van de datum en het programma van de Dag van de Crisiscommunicatie? Stuur dan een mail via onderstaande knop!

Hou me op de hoogte!

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!