Nieuwe categorie

Nieuw item

Iris NibberingIris Nibbering - Recruitment Consultant
E iris.nibbering@babbage.nl
T (06) 15232353 - (020) 4414 707
LinkedIn

Iris richt zich als Recruitment Consultant specifiek op de vaste portefeuille binnen Babbage Company Zij heeft zelf een achtergrond in PR & Communicatie en heeft de overstap gemaakt naar recruitment. Haar uitdaging ligt in de juiste match; om voor kandidaten een nieuwe baan te vinden en opdrachtgevers te ondersteunen in de zoektocht naar een nieuwe collega. Hiervoor heeft Iris onder andere gewerkt als PR Consultant in Dubai. Haar achtergrond en netwerk in communicatie zorgen ervoor dat zij sterk is in het aantrekken van de juiste kandidaten, door het inzetten van haar creativiteit en sterke digitale focus.

Haar vrije tijd vult zij graag in met veel gezelligheid, etentjes, stedentrips en verre reizen! Zo is Iris een groot liefhebber van Zuid Amerika.

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.