Nieuwe categorie

Iwein Trel - Recruiter
E iwein.trel@babbage.nl
T 020 441 47 07
M 06 29 73 86 68
LinkedIn | Twitter

Risico’s nemen en nieuwe wegen inslaan zijn kenmerken die Iwein vormen. Van jongs af aan reist hij veel en heeft het buitenland hem aangetrokken. Het was daarom ook geen verrassing dat hij na zijn VWO koos voor een buitenlandse stad om te studeren, namelijk het prachtige Londen, waar hij zijn Bachelor in Commercieel Management haalde.

Met een grote passie voor muziek, is Iwein na zijn studie in Nederland stage gaan lopen bij Ace Agency, een leidinggevend agentschap voor internationale dj's waaronder Afrojack en Martin Garrix. Dit sloeg aan en hij groeide door tot management assistent. Met zijn keuze om het vak van recruitment te leren, slaat Iwein weer een nieuwe weg in.

Hij is vastberaden om met zijn enthousiasme, gedrevenheid en commerciële instelling een belangrijke schakel te worden tussen kandidaat en business partner. In zijn privéleven besteedt Iwein veel tijd met vrienden en houdt hij van een drankje en een dansje in de naar zijn mening mooiste stad van de wereld: Amsterdam.

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.