Jean-Paul Schaddé van DoorenJean-Paul Schaddé van Dooren - PR & Marketingmanager
E
jp.schadde@babbage.nl
T (06) 45734428 - (020) 441 4707
LinkedIn | Twitter


Je kent Jean-Paul (JP) misschien al als één van de mannen van Cityguys.nl of als columnist over de wereld van marketing voor MarketingTribune. Hij was jarenlang marketingmanager bij bloemenveiling FloraHolland, dompelde zich bij Bureau Pindakaas onder in de wereld van reclame en werkte aan het prepaidsegment bij T-Mobile. JP is een geboren netwerker en vanwege zijn interesse voor recruitment is hij bij Babbage Company nu PR & Marketing Manager.

Voor uitingen op sociale media, communicatie zowel online als offline, de Babbage Academy, onze communities en natuurlijk nog veel meer moet je bij hem zijn.
Koken heeft hij al jaren niet gedaan, maar dat betekent niet dat hij niet van eten houdt. Nieuwe smaken ontdekken in gerechten gecombineerd met mooie wijnen of cocktails, daar gaat zijn hart ook sneller van kloppen. Dat gebeurt ook als hij nieuwe mensen leert kennen, of dat nu op marketingevents is, boeklanceringen of als er een nieuw restaurant opent. Hij ziet overal kansen en als jij denkt dat er een kans is op het gebied van marketing, communicatie of recruitment, dan staat hij te allen tijde open voor een kop koffie. Op kantoor in Buitenveldert, maar natuurlijk ook in die nieuwe hippe koffiezaak in een stad naar keuze.

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.