Judith van Cleeff Judith van Cleeff - Office Assistant
E judith.van.cleeff@babbage.nl  
T (020) 4414 707
LinkedIn

Als office assistent en spin in het web zorgt Judith ervoor dat op de werkvloer van Babbage alles vlekkeloos verloopt. Mocht je contact opnemen met ons, dan is de kans groot dat je haar aan de telefoon krijgt. Judith ’s carrière is veelzijdig, met o.a, een lange loopbaan als ambtelijk secretaris op verschillende afdelingen van de gemeente Amsterdam, waarin communicatie ook een belangrijke rol speelde. In het verleden heeft zij dat ook een periode weten te combineren met haar andere beroep als fysiotherapeut.

In haar vrije tijd is Judith veel te vinden op de tennisbaan, maar is ook graag aan de wandel ergens in Nederland. Ze kan enorm genieten van koffie en een krantje op een rustig terras in de Jordaan of van een filmpje pakken. Is er dan nog tijd over, dan valt er altijd wat te klussen aan haar woonschip in een Amsterdamse gracht.

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.