Modhu Follong

Modhu Follong - Recruiter
modhu.follong@babbage.nl
T 020 441 47 07
LinkedIn

Modhu is een half Belgische/Nepalese en brengt met haar multiculturele achtergrond veel diversiteit to the table. Modhu is al van jongs af aan gebeten door de reismicrobe en houdt ervan om zich onder te dompelen in andere culturen. Na haar studie Communicatie heeft ze een solo backpacktrip van zes maanden door Zuid-Amerika afgerond en verder probeert ze al haar vrije dagen te spenderen aan verre reizen waardoor ze al een groot deel van de wereld heeft gezien. Latijns-Amerika heeft haar hart gestolen en uiteindelijk is ze een jaar in Panama gaan wonen, waardoor ze Spaans spreekt en salsa danst.

Recent heeft ze Amsterdam als thuisbasis gekozen waar ze woont met haar Nederlandse vriend. Ze houdt van lekker eten, films kijken, doet aan yoga en is erg sportief. Verder is ze een avontuurlijke dame die niet terug deinst voor extreme sporten zoals downhill mountainbiken en wildwaterkajakken. Daarnaast houdt ze van festivals zoals Burning Man.

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.