Modhu Follong

Modhu Follong - Recruiter
modhu.follong@babbage.nl
T 020 441 47 07
LinkedIn

Modhu is een half Belgische/Nepalese en brengt met haar multiculturele achtergrond veel diversiteit to the table. Ze is al van jongs af aan gebeten door de reismicrobe en houdt ervan om zich onder te dompelen in andere culturen. Na haar studie Communicatie heeft ze een solo backpacktrip van zes maanden door Zuid-Amerika afgerond en verder probeert ze al haar vrije dagen te spenderen aan verre reizen waardoor ze al een groot deel van de wereld heeft gezien. Latijns-Amerika heeft haar hart gestolen. De cultuur, taal en het klimaat heeft ervoor gezorgd dat ze een jaar in Panama is gaan wonen, waardoor ze nu de taal machtig is en enkele salsamoves onder de knie heeft.

Recent heeft Modhu Amsterdam als thuisbasis gekozen, maar haar Belgische roots steekt ze niet onder stoelen of banken. Deze bourgondiër is verzot op gastronomisch dineren, maar de Belgische frituur blijft haar favoriet en wordt erg gemist.
Verder houdt ze van films en series, is erg sportief, doet aan yoga en deinst niet terug voor extreme sporten zoals downhill mountainbiken of wildwaterkajakken.

Daarnaast is ze een echte festivalchick die al meer dan 10 jaar de festivals afstruint en zelfs al tweemaal naar Burning Man is geweest.

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.