Ons team

Ons team bestaat uit geïnteresseerde, betrokken en vakinhoudelijk sterke professionals met ambitie en ervaring. Er heerst een groot verantwoordelijkheidsgevoel en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Onze consultants en recruiters zijn actief in het netwerk en staan als sparringspartner voor je klaar. 

Wie zijn wij?

Het Babbage Team

Lieke Severijns

Managing Director / Partner

Lieke heeft decennialange ervaring binnen het recruitmentvak, en is als oprichter en directeur de drijvende kracht achter het duurzame succes van Babbage Company.

Lees meer

Monique van Vliet

Managing Consultant / Partner

Monique is met haar jarenlange communicatie ervaring bij Babbage Company verantwoordelijk voor business development, executive search en werving & selectie. Zij is het aanspreekpunt voor senior en internationale marcomprofessionals.

Lees meer

Rutger Severens

Managing Consultant, Marketing & Sales

Rutger is als Managing Consultant onder andere verantwoordelijk voor business development, interim management, executive search en werving & selectie van hoger opgeleide professionals

Lees meer

Carina Snaas

Managing Consultant / Partner

Carina heeft een leidende rol bij interim opdrachten en is het aanspreekpunt voor businesspartners. Klantgerichtheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Carina.

Lees meer

Celine van der Wal

Recruitment Consultant / Team Coördinator

Celine ziet als Recruitment Consultant alle tijdelijke functies als eerste, verdeeld deze over het interim team en pakt zelf ook opdrachten op. Met haar brede netwerk binnen de overheid is zij het aanspreekpunt voor professionals die klaar zijn voor een nieuwe stap!

Lees meer

Iwein Trel

Recruitment Consultant

Iwein werkt met veel plezier en betrokkenheid bij Babbage Company en heeft inmiddels vele professionals succesvol bemiddeld.

Lees meer

Roos Suring

Contract & Finance Manager

Roos is binnen Babbage Company het aanspreekpunt voor alle financiële en contractzaken. 

Lees meer

Modhu Follong

Recruitment Consultant

Modhu is als Recruitment Consultant....

Lees meer

Iris Nibbering

Recruitment Consultant

Iris is specialist op het gebied van werving & selectie en zet zich elke dag voor 100% in om de behoeftes van haar opdrachtgevers en kandidaten te vullen. 

Lees meer

Gioia Endt

Marketing & Communicatieadviseur 

Gioia is binnen het Babbage team verantwoordelijk voor onze eigen marketing en communicatie, content, PR, de Babbage Academy en het verbeteren van de website. 

Lees meer

Gina Iglesias

Office Manager

Als Office Manager is Gina het centrale aanspreekpunt van Babbage Company en zorgt zij ervoor dat alles reilt en zeilt op kantoor. Voor elke vraag kun je bij haar terecht!

Lees meer

Marijn de Vries

Content Creator

Als Content Creator houdt Marijn zich bezig met wat er allemaal te vinden is op de website van Babbage Company. Hij vertelt graag verhalen via interviews, blogs en verslagen. 

Lees meer

Sheralyn Bacas

HR Adviseur

Sheralyn is binnen het Babbage-team het aanspreekpunt voor alles op HR-gebied voor alle interne en externe medewerkers.

Lees meer

Eline de Groot

Recruitment Consultant

Als Recruitment Consultant richt Eline zich vooral op interim vacatures. Met een achtergrond in Marketing & Communicatie brengt zij een hoop kennis én passie voor het vak met zich mee.

Lees meer

Fleur van Hoeve

Recruitment Consultant

Als Recruitment Consultant zet Fleur zich graag in voor haar professionals en collega's, en is zij als startende professional Community Manager van de Young Professionals Community.

Lees meer

Lior Sela

Communicatieadviseur Overheid

Lior werkt op detacheringsbasis voor de overheid, semi-overheid en non-profit. Bij Babbage werkt zij mee aan het vergroten van zichtbaarheid bij (jonge) starters.

Lees meer

Victor de la Vieter

Senior Communicatieadviseur

Victor werkt op detacheringsbasis voor de overheid en non-profitorganisaties, en denkt bij Babbage Company mee aan de professionalisering en inhoudelijke ontwikkeling...

Lees meer

Kido Otten

Recruitment Consultant

Kido is als Recruitment Consultant verantwoordelijk voor de bemiddeling en begeleiding van interim professionals.

Lees meer

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.