Onze opdrachtgevers

Wij werken langdurig samen met een breed scala aan bedrijven en organisaties. Van grote, internationale A-merken, beursgenoteerde bedrijven, non-profit organisaties (onderwijs, zorg, goede doelen en belangenorganisaties), tot MKB, startups en (Rijks-)overheid. Ook werken we voor verschillende marketing- en communicatiebureaus en (internationale) start en scale ups. Regelmatig worden wij ingezet om meerdere functies in marketing- & communicatieteams c.q. afdelingen in samenwerking met onze business partner in te vullen.

Preferred Supplier

Sinds 2018 zijn we preferred supplier voor de gehele Rijksoverheid, inclusief Rijkswaterstaat. Daarnaast zijn we ook al lange tijd preferred supplier voor diverse gemeenten (Alkmaar, Almere en Zaanstad), Eneco, ING, UWV, Philips, Hogeschool van Amsterdam en het COA.

Lees hier de ervaringen van onze business partners.

Arno Schikker | Manager Corporate Communications bij Royal Boskalis

“Babbage Company ken ik van 15 jaar geleden, toen ik zelf via Babbage bij mijn vorige werkgever terecht kwam. Toen bij ons de vraag kwam naar een Senior Corporate Communicatieadviseur zijn we op zoek gegaan naar partijen die zich specialiseren op het vlak van communicatie. Het was een ABC-tje om Babbage voor te stellen. Belangrijk in dit geval is dat een partij zoals Babbage zich goed kan inleven in de cultuur en kernwaarden van het bedrijf om zo de juiste match te vinden tussen kandidaat en het bedrijf. Boskalis heeft een sterke cultuur, met herkenbare kernwaarden zoals: ondernemerschap, zelfstarter en buiten de gebaande paden treden. Boskalis is een echte mix tussen familiebedrijf én een internationaal bedrijf. Babbage heeft ons team versterkt met twee nieuwe collega’s. Twee profesionals die snel een belangrijke rol in het team op de juiste manier hebben weten te vullen. Als er in de toekomst een soortgelijk vraagstuk voordoet, is het logisch voor ons om de samenwerking weer aan te gaan! Er zit een grote meerwaarde in het werken met een partij als Babbage en het netwerk van communicatieprofessionals dat zij hebben.”

 

Heleen Beukers-Parson | Marketing manager Otentic Perfumes

"Babbage Company is een deskundig recruitmentbureau met een heel fijn en toegankelijk team, die weet hoe ze de geschikte kandidaat voor Otentic Perfumes moeten vinden.

Zowel vooraf, tijdens als na de search is het contact met Iris en Monique heel prettig. Niet opdringerig, maar betrokken. Als je op zoek bent naar een recruitmentpartner op het gebied van (online) marketing en communicatie, dan raad ik Babbage Company zeker aan!"

Lees hier de Case Study

Christine de Ruiter | Kwartiermaker Omgevingsdienst Noorzeekanaalgebied

"Vooral de kracht dat Babbage zelf matchende professionals benaderde - iets wat je als organisatie lastig zelf kunt doen - zorgde ervoor dat we snel met de juiste mensen in gesprek kwamen. En die mensen hebben dan al snel door dat de OD NZKG nuttig werk doet en een spannend werkgebied heeft, waar je als communicatiespecialist je hart op kunt halen."

Lees hier de Case Study

Babbage Company

Onze Businesspartners

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.