Aan de slag als professional

Babbage Company is een betrokken en deskundige gesprekspartner voor marketing-, communicatie- en online professionals. We zijn altijd op zoek naar ervaren en gedreven professionals, zowel op managementniveau als op specialistisch of uitvoerend gebied.

Schrijf je direct in! Bekijk alle vacatures

Babbage Company

Jouw verbindende schakel

Persoonlijk

Wij leren jou graag door en door kennen. En zijn nieuwsgierig naar wie je bent en wat je zoekt!

Betrokken

Jouw ontwikkeling staat centraal. We begeleiden je voortdurend en blijven met je meedenken.

Deskundig

Door onze jarenlange ervaring, uitgebreide netwerk en breed scala aan opdrachtgevers zijn we jouw sparringpartner op elk gebied.

Wij denken met je mee

Wij zijn een vertrouwde partner met een eigen visie op matching en altijd op zoek naar ervaren en gedreven professionals, zowel op managementniveau als op specialistisch of uitvoerend gebied. Of je nou een ervaren senior bent of nog aan het begin van jouw carrière staat. We stimuleren je om je als professional verder te ontwikkelen. Uiteraard kijken wij naar opleiding, vaardigheden, ervaring en competenties, maar de persoonlijke klik vinden we net zo belangrijk. Ben je op zoek naar afwisselende (tijdelijke) opdrachten als ZZP’er of via onze detacheringspool? Of zoek je juist een vaste functie? We bieden een gevarieerd aanbod aan vacatures en projecten en werken voor een breed scala aan gerenommeerde organisaties. Als professional kan je altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies over je loopbaan, vakinhoudelijke ontwikkelingen en/of portfolio-invulling.

Schrijf je bij ons in

Bij een vacature of opdracht zoeken wij als eerste in ons eigen netwerk. Schrijf je daarom bij ons in. Geef hierbij duidelijk aan welke ervaring je hebt, waar je naar op zoek bent en probeer zoveel mogelijk gegevens, voorkeuren en wensen in te vullen. Dit stelt ons in staat je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Schrijf je gemakkelijk in door je cv te uploaden. Jouw persoonlijke Mijn Babbage-pagina is hiermee direct geactiveerd en kun je gebruiken om snel te solliciteren, je profiel aan te passen en bij te houden wat de status is van een sollicitatie.

Heb je vragen over het inschrijven, onze vacatures of een ander onderwerp? Neem gerust contact op via 020 441 47 07 of mail naar info@babbage.nl. Wij helpen je graag verder!

Altijd op de hoogte blijven?

Nieuwe vacatures en opdrachten

Geef je voorkeuren door en ontvang direct de meest recente vacatures en projecten in je mail! 

Vacature alert

Wie zijn wij?

Het Babbage Team

Lieke Severijns

Managing Director / Partner

Lieke heeft decennialange ervaring binnen het recruitmentvak, en is als oprichter en directeur de drijvende kracht achter het duurzame succes van Babbage Company.

Lees meer

Monique van Vliet

Managing Consultant / Partner

Monique is met haar jarenlange communicatie ervaring bij Babbage Company verantwoordelijk voor business development, executive search en werving & selectie. Zij is het aanspreekpunt voor senior en internationale marcomprofessionals.

Lees meer

Rutger Severens

Managing Consultant, Marketing & Sales

Rutger is als Managing Consultant onder andere verantwoordelijk voor business development, interim management, executive search en werving & selectie van hoger opgeleide professionals

Lees meer

Carina Snaas

Managing Consultant / Partner

Carina heeft een leidende rol bij interim opdrachten en is het aanspreekpunt voor businesspartners. Klantgerichtheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Carina.

Lees meer

Celine van der Wal

Recruitment Consultant / Team Coördinator

Celine ziet als Recruitment Consultant alle tijdelijke functies als eerste, verdeeld deze over het interim team en pakt zelf ook opdrachten op. Met haar brede netwerk binnen de overheid is zij het aanspreekpunt voor professionals die klaar zijn voor een nieuwe stap!

Lees meer

Iwein Trel

Recruitment Consultant

Iwein werkt met veel plezier en betrokkenheid bij Babbage Company en heeft inmiddels vele professionals succesvol bemiddeld.

Lees meer

Roos Suring

Contract & Finance Manager

Roos is binnen Babbage Company het aanspreekpunt voor alle financiële en contractzaken. 

Lees meer

Modhu Follong

Recruitment Consultant

Modhu is als Recruitment Consultant....

Lees meer

Iris Nibbering

Recruitment Consultant

Iris is specialist op het gebied van werving & selectie en zet zich elke dag voor 100% in om de behoeftes van haar opdrachtgevers en kandidaten te vullen. 

Lees meer

Gioia Endt

Marketing & Communicatieadviseur 

Gioia is binnen het Babbage team verantwoordelijk voor onze eigen marketing en communicatie, content, PR, de Babbage Academy en het verbeteren van de website. 

Lees meer

Gina Iglesias

Office Manager

Als Office Manager is Gina het centrale aanspreekpunt van Babbage Company en zorgt zij ervoor dat alles reilt en zeilt op kantoor. Voor elke vraag kun je bij haar terecht!

Lees meer

Marijn de Vries

Content Creator

Als Content Creator houdt Marijn zich bezig met wat er allemaal te vinden is op de website van Babbage Company. Hij vertelt graag verhalen via interviews, blogs en verslagen. 

Lees meer

Sheralyn Bacas

HR Adviseur

Sheralyn is binnen het Babbage-team het aanspreekpunt voor alles op HR-gebied voor alle interne en externe medewerkers.

Lees meer

Eline de Groot

Recruitment Consultant

Als Recruitment Consultant richt Eline zich vooral op interim vacatures. Met een achtergrond in Marketing & Communicatie brengt zij een hoop kennis én passie voor het vak met zich mee.

Lees meer

Fleur van Hoeve

Recruitment Consultant

Als Recruitment Consultant zet Fleur zich graag in voor haar professionals en collega's, en is zij als startende professional Community Manager van de Young Professionals Community.

Lees meer

Lior Sela

Communicatieadviseur Overheid

Lior werkt op detacheringsbasis voor de overheid, semi-overheid en non-profit. Bij Babbage werkt zij mee aan het vergroten van zichtbaarheid bij (jonge) starters.

Lees meer

Victor de la Vieter

Senior Communicatieadviseur

Victor werkt op detacheringsbasis voor de overheid en non-profitorganisaties, en denkt bij Babbage Company mee aan de professionalisering en inhoudelijke ontwikkeling...

Lees meer

Kido Otten

Recruitment Consultant

Kido is als Recruitment Consultant verantwoordelijk voor de bemiddeling en begeleiding van interim professionals.

Lees meer

Babbage Company

Onze Businesspartners

Mis niets!

Nieuwsbrief

Blijf wekelijks op de hoogte van de nieuwste vacatures, blogs en ander nieuws.

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.