Cagla Kaya

Communicatieadviseur Overheid

E cagla.kaya@babbage.nl
T 020 441 47 07
LinkedIn

  • Werkt op detacheringsbasis voor de overheid, semi-overheid en non-profit
  • Denkt bij Babbage Company mee aan de positionering van Babbage en (het verbeteren van) de website

Cagla is gedetacheerd als Junior Communicatieadviseur. Naast deze rol ondersteunt zij het Babbage Team met de marketing en communicatie. Ze denkt mee in het verbeteren van de website, de positionering van Babbage Company en brengt input voor de website. Het creëren van content is iets wat ze erg leuk vindt!

Na gewerkt te hebben als Communicatiespecialist bij de Rijksoverheid, maakte zij de overstap naar Babbage Company. Naast haar dagelijkse activiteiten binnen het communicatievak houdt Cagla zich bezig met het ontplooien van haar grafische skills. Zo is ze onlangs gestart met een Adobe training en om haar adviezen en ideeën om te zetten tot visuals.

Cagla is een echte allrounder. Ze weet wat aanpakken is en houdt ervan om met meerdere dingen bezig te zijn. Het schrijven van teksten, het maken van strategische stappen en het zelfstandig- als samenwerken is wat haar definieert. 

Cagla is betrokken, sociaal en creatief. In haar vrije tijd organiseert ze graag feestjes en zit ze graag op een terras. Naast ontspannende activiteiten sport Cagla ook graag, ze is regelmatig in de sportschool te vinden. Verderhoudt Cagla ook van fotograferen en is ze veel in de natuur te vinden!

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.