Cagla Kaya

Communicatieadviseur Overheid

 

E cagla.kaya@babbage.nl
T 020 441 47 07
LinkedIn

  • Werkt op detacheringsbasis voor de overheid, semi-overheid en non-profit;
  • Denkt bij Babbage Company mee aan de positionering van Babbage en (het verbeteren van) de website.

Cagla wordt als Junior Communicatieadviseur gedetacheerd. Naast deze rol ondersteunt zij het Babbage Team met de marketing en communicatie. Ze denkt mee over het verbeteren van de website en de positionering van Babbage Company. Na gewerkt te hebben als Communicatiespecialist bij de Rijksoverheid, maakt zij de overstap naar Babbage Company.

Naast haar dagelijkse activiteiten binnen het communicatievak houdt Cagla zich bezig met het ontplooien van haar grafische skills. Zo is ze onlangs gestart met een Adobe-training om haar adviezen en ideeën om te zetten tot visuals. Het creëren van content is iets wat ze erg leuk vindt! Cagla is een echte all rounder. Ze weet wat aanpakken is en houdt ervan om met meerdere dingen tegelijk bezig te zijn. Het schrijven van teksten, het maken van strategische stappen en het zowel zelfstandig als samenwerken zijn haar sterke punten.

Cagla is betrokken, sociaal en creatief. In haar vrije tijd organiseert ze graag feestjes en zit ze graag op een terras. Naast ontspannende activiteiten sport Cagla ook graag. Verder houdt Cagla van fotograferen en ze is veel in de natuur te vinden!

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.