Carlotte Teunissen

Junior Communicatieadviseur

E carlotte.teunissen@babbage.nl
T 020 441 47 07
LinkedIn

  • Werkt op detacheringsbasis voor overheid, semi-overheid en non-profit

Carlotte is Junior Communicatieadviseur bij Babbage Company. Ze behaalde een bachelor in Communicatiewetenschappen. Tijdens een stage bij de Persdienst van het Ministerie van Buitenlandse Zaken realiseerde ze zich dat ze niet alleen politieke communicatie ontzettend interessant vindt, maar ook de beleidsonderwerpen waar ze aan werkte. Ze koos daarom voor de master International Development Studies, waarvoor ze drie maanden onderzoek deed in Beiroet, Libanon.

Carlotte is gedreven, proactief, sociaal en empathisch. Door haar ervaring als Data Steward in een complexe organisatie heeft ze sterke analytische vaardigheden, kan ze onder druk gemakkelijk schakelen tussen taken en weet ze om te gaan met verschillende stakeholders en belangen. Daarnaast houdt ze van schrijven en blijft ze als echte nieuwsjunkie graag op de hoogte van het laatste nieuws. Ook duikt ze graag in vraagstukken en zoekt ze met een kritische blik naar verbetermogelijkheden. Uit haar stage blijkt dat ze geïnteresseerd is in woordvoerders en PR. Carlotte is betrouwbaar en werkt nauwkeurig, gestructureerd en oplossingsgericht.

Ze woont in Amsterdam en brengt haar vrije tijd graag door met haar familie en vrienden, of reizen! Ten slotte houdt ze van sporten en leert ze Arabisch.

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.