Carlotte Teunissen

Junior Communicatieadviseur

  • Werkt op detacheringsbasis voor de overheid, semi-overheid en non-profit

 

Carlotte is junior communicaieadviseur bij Babbage Company. Ze behaalde een bachelordiploma in Communicatiewetenschappen en tijdens een stage bij de Persvoorlichting voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken besefte ze zich dat ze niet alleen politieke communicatie enorm interessant vindt, maar ook de beleidsonderwerpen waar ze aan werkte. Ze koos daarom voor de master International Development Studies, waarvoor ze drie maanden onderzoek deed in Beiroet, Libanon.

Carlotte is gedreven, pro-actief, sociaal en empathisch. Dankzij haar ervaring als Data Steward bij een complexe organisatie heeft ze een sterk analytisch vermogen, kan ze goed onder druk tussen werkzaamheden schakelen en weet ze hoe ze met verschillende stakeholders en belangen om moet gaan. Daarnaast schrijft ze met plezier en als een echte nieuwsjunkie is ze graag op de hoogte van het laatste nieuws. Ook vindt ze het leuk om in vraagstukken te duiken en met een kritische blik zoekt ze naar mogelijkheden voor verbeteringen. Ze is, zoals haar stage al verraadt, geïnteresseerd in woordvoering en PR. Carlotte is betrouwbaar en werkt nauwkeurig, gestructureerd en oplossingsgericht.

Ze woont in Amsterdam en haar vrije tijd spendeert ze graag met haar familie en vrienden, of op reis! Ten slotte sport ze graag en leert ze Arabisch.

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.