Gioia Endt

Marketing & Communicatie Adviseur

gioia.endt@babbage.nl
T 020 441 47 07
LinkedIn

  • Binnen het Babbage Team is Gioia verantwoordelijk voor onze eigen marketing en communicatie.
  • Naast de dagelijkse online en offline marcom activiteiten houdt zij zich bezig met het verbeteren van de website, candidate experience, content, PR en de Babbage Academy.

Binnen het Babbage Team is Gioia verantwoordelijk voor onze eigen marketing en communicatie. Naast de dagelijkse online en offline marketingactiviteiten - zoals de socials, de nieuwsbrief en e-mailcampagnes - houdt zij zich bezig met het verbeteren van de website, candidate experience, content, PR, de Babbage Academy en andere evenementen. Na gewerkt te hebben als communicatieadviseur bij een duurzame startup en als projectmanager bij een (reis)marketingbureau, maakte ze de overstap naar Babbage Company.

Gioia is gestructureerd, een multitasker en houdt van schrijven, lijstjes maken en goede Excel-bestanden. Ze maakte na haar Bachelor Europese Studies en Master Internationale Betrekkingen kennis met het communicatievak en liep onder meer stage bij de afdeling Pers en Publieksdiplomatie van de Nederlandse Ambassade in Kopenhagen.

Als echte 'Amsterdammer' slentert ze het liefst door de stad, vind je haar vaak op een terrasje met vriendinnen en is ze een echte Ajax fan. De skivakantie is haar favoriete vakantie en in de zomer brengt ze graag tijd door op en rond het water. 
 

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.