Iris Nibbering

Recruitment Consultant

E iris.nibbering@babbage.nl
T 020 441 47 07
M 06 15 23 23 53
LinkedIn | 

Iris is specialist op het gebied van werving & selectie. Zij heeft een achtergrond in PR & Communicatie en heeft in 2018 de overstap gemaakt naar recruitment. 

Haar uitdaging ligt in het vinden van de juiste match. Elke dag zet zij zich voor 100% in om de behoeftes van haar opdrachtgevers en kandidaten te vervullen. Door haar achtergrond in communicatie en gedegen kennis van de markt (lokaal en internationaal) maakt ze het verschil. Iris kan zich heel goed verplaatsen in de wensen van haar klanten en goed inspelen op de vraag. Zo vindt zij de perfecte match tussen opdrachtgevers en kandidaten. Kortom, Iris draagt bij aan een duurzaam werving & selectiebeleid. Iris is Community Manager van PR & Woordvoering Community, Social Media Community en de Onderwijs Community. 

Betrokkenheid en persoonlijk contact vindt ze belangrijk. Na een dag vol mailtjes, afspraken en telefoontjes sluit ze haar dag graag af met een bezoek aan de sportschool of een etentje. De rest van haar vrije tijd vult ze graag in met stedentrips en verre reizen.

Lees hier meer over Iris en haar overstap naar recruitment. 

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.